X-Men Origins: Wolverine - Farkas és a gólem

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 22.
  • Képek
Link másolása
A Raven Software által fejlesztett játék április 24-én jelenik meg, ma pedig új képeket vehetünk szemügyre, amelyeken Farkas egy gólem ellen küzd.
A Raven Software által fejlesztett játék április 24-én jelenik meg, ma pedig új képeket vehetünk szemügyre, amelyeken Farkas egy gólem ellen küzd.

Hamarosan átélhetjük, hogyan is született Farkas, milyen nehézségeken is ment keresztül. A Raven Software által fejlesztett játék az eddig látott képek és videók alapján izgalmasnak ígérkezik, reméljük nem kell majd csalódnunk benne.

Ugrás a galériához

17.
17.
OldM4n
18 Te viccelsz. Sajnos volt alkalmam látni, többször is, hogy egy emberben mennyi vér van valójában. Az amit a képeken látsz, csak egy kis maszat..
15.
15.
Harkat
Farkas - Wolf az egy pankrátor neve , épp ma láttam TV-ben:)
13.
13.
Harkat
De egy X-men -ben mit keres egy Golem? Ez olyan mintha mondjuk egy Transformers játékba beraknák egy sárkányt.
12.
12.
OldM4n
...és ez nem farkas.



Gólem: A prágai Löw (vagy Líva, ez vita tárgya) rabbi kevélységében utánozni akarta az Istent, és embert akart teremteni. Így született meg a Gólem. Az Isten nevét tartalmazó cédulát elvéve lehetett megölni. (és nem egy mutáns...)
10.
10.
OldM4n
Wááááááháháááááá... Rozsomák rulez! És úgy vélem lesz a széttépősen kibelezős kivégzés :))))) De CSAK ÉN hiányolom a VÉRT a képekről???? Ugye nem mondjátok hogy nem lesz?????!!!! A képek egyébként gyönyörűek, elképeszt ez a részletesség.



Ajánlott audioirodalom: Belga:Jön a gólem c. örökzöld opusza.



Utóirat: A Wolverine az Rozsomák. (Ajánlott irodalom Országh László Angol - Magyar szótár, v. Google képkereső Wolverine.
9.
9.
felegyi
7# Wolverine - Rozsomák

Wolf - Farkas (rozsomák még egy medvét is elkap)



10# Egy kis fun, valami erdő védelmező lehet...

8.
8.
Harkat
Engem inkább az érdekel mi a szar ez a golem? Erről a mutánsról nem igazán hallotam még.

7.
7.
Mathia$
XD!! ezen is össze kell veszni?
6.
6.
suti_88
sztem a farkas jobb mint rozsomák.....
5.
5.
fogtunder
tény, hogy logant nem egyszerű megölni, de volt mrá, hogy olyan súlyos sérüléseket szerzett (pl. mikor magneto mérgében kiszedte az adamantiumot a testéből), hogy az öngyógyító képessége kiégette magát. de olyan fontos effektíve meghalni? nem mindegy, hogy milyen apropóval dobnak vissza az előző checkpointhoz, ha nem sikerült valami?



ja, és miért muszáj még mindig farkasozni rozsomákot? persze, a filmekben elcseszték a fordítást, de attól még mindenkinek el kell? a marvel univerzum egyik legismertebb karakteréről van szó, hívjuk már a nevén.
4.
4.
Toodmayne
demon68 egyetértek veled Prince-nél idegesített meg ennél is hogy mindenki meghalni akar :D egyébkét nagyon jól néznek ki a képek... reméélem nem lesz csalódás.
3.
3.
elite_hun
2: A prince of persia-ban onnan kezded újra ahonnan utoljára a földön álltál tehát nem párkányon álltál stb.
2.
2.
Mathia$
Kirrály! Sztem ilyen ghost rider meg god of war beütése lesz! alig várom!
1.
1.
demon68
nem értem mért akar mindenki meghalni egy játékban. az új princeben is problémázik mindenki hogy a főhős nem hal meg, hanem visszahúzzák és az utolsó checkopinttól kezdi. az már más kérdés hogy minden ugrálós rész előtt volt egy checkopint. egyébként szerintem itt az lesz a game over ha elkapnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...