X-Men Origins: Wolverine - Akció egyszerűen

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Raven által fejlesztett játék harcrendszeréről, s annak egyszerűségéről ejtett néhány szót Dan Vodrak, a fejlesztők egyik embere.
A Raven által fejlesztett játék harcrendszeréről, s annak egyszerűségéről ejtett néhány szót Dan Vodrak, a fejlesztők egyik embere.


Az X-Men Origins: Wolverine egy vérbeli akciójáték lesz. Nagy szerepet kap benne a verekedés, ezért leginkább a God of War és a Devil May Cry sorozatokhoz fog hasonlítani. Vodrak szerint az ilyen játékokban a legfontosabb az egyszerűség: a fejlesztők célja az, hogy nagyon látványos mutatványokat véghezvihessünk egyszerűen, néhány gomb lenyomásával. A Raven szerint egy nagyszerű, vérbeli verekedős akciójátékot fogunk kapni, amikor az év közepe felé megjelenik az X-Men Origins: Wolverine.
17.
17.
Gael
17:ok,en kevertem.Jo hogy szoltal.de a lenyegen ez sem valtoztat.A farkas egy hibas forditas
16.
16.
Letargia
15: te miről beszélsz?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsomák
nagytestű menyétféle, ragadozó állat. tehát rágcsáló kilőve, főleg a pézsmapatkány, ugyanis torkosborz a becses neve
15.
15.
Gael
8:Hat vegul is a majmot is hivhatjuk tehennek,csak nem biztos,hogy attol meg az.A pezsmapatkany az a Rozsomak.Egy hatalmas ragcsalo.
13.
13.
OldM4n
fájd = fájt. Okosoknak!
12.
12.
OldM4n
Nem tudom, hogy a fordítónak miért fájd a rozsomák.. http://myanimalblog.files.wordpress.com/2008/03/wolverine.jpg

Vagy úgy gondolta hogy az átlag tahómagyar ki sem tud olyan szót mondani, amiben "zs" szerepel??? Lehet. De akkor fel lehetne fogni egy alap IQ tesztnek. Annak azért örülök, hogy Wolverine lesz a főhős. Remélem lehet olyant csinálni, hogy két kézzel előre belenyúlni gyomortájon az ellenbe, és jobbra-balra egyszerre rántva szétnyitni! :))))))) Csak nehogy elb...sszák. Nehogy.
11.
11.
Harkat
Farkas idegesít titeket? Én meg találtam még anno olyan fordítást is hogy pézsmapatkány ,az milyen elmebajos lehetett aki így fordította le? Amúgy kíváncsi leszek a játékra, ha tényleg elérik a Gow színvonalát még jó is lehet. Film viszont nem igazán jön be, de azért majd megfogom nézni, hátha kellemesen csalódok benne.
10.
10.
G Logan
Engem is idegesit ez a farkas ugyan is azért lett rozsomák mivel Kanadában öshonos állat és ö volt az egyetlen Kadai Szuper hös.
9.
9.
Dcrysis02
Igy van.Örüljünk hogy nem torkosborz lett belőle.Mert ugye a Wolverine nem is annyira farkas-szerű.
8.
8.
Scoo
Gael: tedd a szívedre a kezed és úgy válaszolj. Annak aki nem fan melyik hangzik jobban a mozivásznon: ha azt mondják Farkas vagy azt, hogy Rozsomák. Ha a Rockandrolla-t Spilerre fordították akkor szerintem még örülhetsz is, hogy egy jó névvel megúszta Rozsomák :) Mivel ez a film feldolgozása ezért az a helyes ha Farkast mondanak.
7.
7.
Gael
5:nem Farkas hanem Rozsomak.Szivlapattal vernem agyon,aki ezt Farkaskent forditotta magyarra
5.
5.
felegyi
én most az egyszer hiszek nekik! Képzeljétek el a DMC-t Dante helyett Farkassal, vagy a GoW-t! Szerintem még jó is kisülheti belőle.
4.
4.
Scoo
Ugyértem hentelős-verekedős. Azaz mész oszt széttéped aki a közeledben jön stílus. A film jó lesz, remélem azért a játékból is kitudnak hozni valami értékelhetőt.
3.
3.
JcGross
nem verekedős játék hanem akció játék! Szerintem is égés lesz de azért adok neki 1 esélyt.
2.
2.
Scoo
Mozifilm átirat, ráadásul a készítők nem is akarnak többet egy verekedős game-nál...Borítékolom, hogy nem fog felérni se a GoW se a DMC-hez.
1.
1.
Dcrysis02
Mint a PoP?Ott is A,A,A,B,B,Y.Azt is olvastam kicsit kölcsönözni fog a Super Smas Bros. Brawl-ból.Tök jó lenne Wolverine-el Máriót nyírni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...