X-Men Origins: Wolverine - az első képek

  • Írta: Daks
  • 2009. január 12.
  • Képek
Link másolása
Megérkeztek az első képek a Rozsomák történetét feldolgozó X-Men Origins: Wolverine című mozifilm játékváltozatából. Nem tűnik annyira rossznak!
Megérkeztek az első képek a Rozsomák történetét feldolgozó X-Men Origins: Wolverine című mozifilm játékváltozatából. Nem tűnik annyira rossznak!

A játék fejlesztéséért a Raven Software felelős, a kézikonzolos változatok elkészítésével pedig az Amaze Entertainmentet bízta meg az Activision. Az akciójátékban magától értetődően Rozsomákot irányíthatjuk majd a film történetét követve, s az ott szereplő helyszíneket bejárva, ilyen módon többek között Afrikába is el fogunk jutni.

Ugrás a galériához

39.
39.
felegyi
46# Először is Rozsomák és nem Farkas! Másodszor pedig az X-men egyik "vezér" alakja, nélküle nem tudnám elképzelni a filmet.
37.
37.
roticselli
Hát én a filmetse várom , eggyáltalán ! Tök xar hogy pont az a szereplő lessz benne , csak az , akit az eddigi részekbe ( bele értve a meséket is ) utáltam ! Farkas sose mvolt igazi X-men ! Áhh... na mind 1 ! Szerintem tök gáz lessz ... attól a játék lehet szép meg minden , da ha már a film is gáz , akkor ... na mind 1 !
36.
36.
janos941127
35.
35.
felegyi
40# Szerintem ebbe a játékba illene igazán a "vörös képernyő" relax healt mod!
33.
33.
$how
41# Miért lenne ciki? Talán mert lehet hogy ez is UT Engine-t használ.Ezt nagyon bírom. Még ki se jött a játék, de a fikahad már megy. Gratulálok
32.
32.
killi
Igen erősen nyúlják a GoW grafikáját!!! Úgy megjelenítésben mind, az épületek stílusában és a környezet megvalósításában...elég ciki...és az irányítás bezzeg biztos ugyanolyan szar lesz mint eddigg...
31.
31.
IceColdKillah
Már nagyon várom mind a filmet, mind a játékot. Szerintetek lesz életerő csík a játékban??? Mivel Logan nagyon gyorsan tud regenerálódni.
30.
30.
Gael
ugy nez ki,mint az uj Bionic Commando.
29.
29.
Grizzly4x4
nemtdom nekem bejönnek a képek. A Batman játékból is milyen ocsmány recés képek jöttek ki előszőr, a legutóbbiak pedig igazán zsír képek. Nem tudom nem szoktam sokat várni (semmit) a képregény meg filmadaptácios játékoktól, de a Batman meg ez a Rozsomák felkeltette az érdeklódésemet és bizom mindkettő sikerében remélem nemhiába!
28.
28.
Dcrysis02
32:Oké ezentúl én a színészt Gulo luscus-nak fogom hívni! :)
27.
27.
crytek
Elsőre képi világilag a Turok ugrik be!
26.
26.
felegyi
32# Tekerjetek lejjebb ott lesz az!
25.
25.
watto
23.
23.
demon68
wolf=farkas, wolverine=rozsomák, csak az x-men film idióta fordítója nemhogy nem vette a fáradtságot hogy elolvasson egy képregényt, de még a szótárban se nézte meg a szót amit nem ismert.
22.
22.
metafenomÉN
#29 sry előző hivatkozásom nem 28 hanem 27 bocsi :)
21.
21.
metafenomÉN
28# Rozsomák az igazi magyar neve csak a kretén pr -osok vagy akárkik emészthetőbbnek találták a farkast így a filmekben és újabban mindenhol így jelenik meg tévesen. :)
20.
20.
Crysisman
a játék topikjában az első hsz-nél belinkeltem a játék oldalát ahol van egy 3D kép(forgatható) a repülős screenshotok abból vannak

19.
19.
watto
srry ha nem ugyanaz a 2 :)
18.
18.
watto
júú ez nagyon állat :) a helikopteres kép a kedvencem x)

egy beowulf szerű hentelős harcrendszert elviselnék :)

hajrá hajrá



"Az akciójátékban magától értetődően Rozsomákot irányíthatjuk majd"



lolz szerintem maradjunk a farkas/wolverine-nél XD
17.
17.
McDuff
mi ez baszki,madár,h minden képen a levegőben van?:Dam geci szép lesz,már az első képnél leesett az állam,és a többi csak fokozta!a 3. képen sáros a bakancsa,a ruha szakad,véres lesz,ládszodnak a sérülések,nincs hozzáragadva a dögcédula,1 szóval naon zsírul néz ki!:]de már 1 ingame video jöhetne,naon kivi lennék rá,me az ien típusú játékoknál többségénél sajnos már az első ingame videobol leszürhető h az adott játék jo lesz e vagy sem...eddig képeken zurán néz ki!
16.
16.
metafenomÉN
22#igen szerintem is a fórumban van róla egy összefoglaló ha gondoljátok ott sok mindenre válasz van.



A kép mozgásban sokkal szebb lesz szvsz
15.
15.
suti_88
nem tom mi a bajotok a képek alapján..sztem tök faja...anyira néz jól ki, mint a tomb raider underworld....
14.
14.
felegyi
20# Azthiszem egy nagy kupán veréssel ki lehet ütni, hiába az adamantium-csontváza a fájdalmat ő is érzi!
13.
13.
metafenomÉN
17# Nem halhatatlan csak ember feletti az ellen állóképessége és gyorsan regenerálódik. Így pl őt is kilehet ütni ez képregényben többször meg is történtt, volt hogy napokig nem tudott felkelni.

És az idő is fog rajta a gyerek korát ha jól emlékszem a reneszánsz elején élte egy gazdag család egyetlen gyerekeként 15éves koráig normálisan öregedett aztán belassult kicsit :)

(képregényben azt hiszem kétszer meg is hal, de első esetben megváltoztatják a jövőt második esetben túlontúli visszahozza.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...