Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising

Bemutatták a Red Alert 3 első küldetéslemezét, amely kizárólag PC-re jelenik meg digitális formában.
1377422456

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!
1298379600

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.
1266336360

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.
1262163960

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.
1237746360

A GDC előtti utolsó galériafrissítés

Amolyan vihar előtti csend van most. A jövő heti GDC-ről csak úgy özönlenek majd a képek, most következzen a kiállítás előtti utolsó felhozatal!
1237458720

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!
1236706080

Red Alert - még nincs vége a sorozatnak

Noha nyilván vannak olyanok, akik ezt nem vonták kétségbe, a játék egyik producere most megerősítette, hogy nem ér véget a Red Alert sorozat.
1236466800

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising

Az Red Alert folytatását rengetegen várták szerte a világon, így nem meglepő, hogy szerkesztőségünk oszlopos tagjai is messiásként tekintettek a híres Command & Conquer legfrissebb tagjára. A tavalyi megjelenést követően azonban megoszlottak a vélemények köztünk is. A rajongók része hatalmasat csalódott, és az Electronic Arts fejlesztőit szidva visszavonult, de voltak akiknek bejött, vagy elfogadták az újításokat, és nyugodt szívvel állították, hogy egy jó produktummal lettünk tavaly gazdagabbak.
1234523580

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.
1234378440

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.