Red Alert - még nincs vége a sorozatnak

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha nyilván vannak olyanok, akik ezt nem vonták kétségbe, a játék egyik producere most megerősítette, hogy nem ér véget a Red Alert sorozat.
Noha nyilván vannak olyanok, akik ezt nem vonták kétségbe, a játék egyik producere most megerősítette, hogy nem ér véget a Red Alert sorozat.Tavaly megjelent a várva-várt harmadik rész, hamarosan megérkezik a PS3-as változat és az első kiegészítő, azonban Matt Ott szerint számíthatunk majd további Red Alert játékokra is. Ott elmondta, hogy az EA tisztában van vele, hogy a Red Alert a Command & Conquer világ legnépszerűbb része, a történelmet alternatív formában feldolgozó sztoriban pedig még bőven van lehetőség. Persze hozzátette, hogy miután a második és a harmadik epizód bemutatkozása között is hét év telt el, így a folytatásra is várnunk kell még.

További apróság, hogy megérkezett a Red Alert 3 PC-s változatának legújabb javítása, amely az 1.08-as verziószámot viseli. A tapasz számos hibát javít ki, emellett finomít a játékegyensúlyon és kibővíti kissé a program kezelőfelületet is. Letöltése az alsó tükörszerverek valamelyikén keresztül lehetséges.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...