Óriási siker az EA-s Humble Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 25.
  • Biznisz
Link másolása
Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!

Augusztus 15-én indult az EA-s Humble Bundle, a csomagban olyan címek kaptak helyet, mint a Dead Space, a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a Crysis 2: Maximum Edition, a Mirror's Edge, a Dead Space 3 és a Medal of Honor, annak pedig, aki a befizetések átlagán felüli összeggel vásárolt be, még a Battlefield 3, a The Sims 3: Starter Pack, a Populous és a Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising is járt.

Ahogy az várható volt, ez az összeállítás a játékosokat is meggyőzte, az EA-s Humble Bundle messze a legsikeresebb akció a sorozat történetében. Még több mint három nap van hátra a lejártáig, ehhez képest már most 9,2 millió dollárt hozott a konyhára, amivel könnyedén megugorta a Humble Indie Bundle V rekordját, aminek viszont "csak" 5,1 millió dollárra futotta.

141.
141.
140.
140.
Aztarohadtk#&@a mi megy itt?
Es lemardtam rola. :D

Harkov : a bobby kotick-nak intezett kis eszmefuttatasoddal totalisan egyetertek.
Az arcat a nato reuloternek hasznalja.

Motmar csak az kell, hogy engem is leosszal :D
137.
137.
hakydakillah
136. inkább ne, mert innentől már tényleg mindenkinek bann.
134.
134.
Harkov
#131: kimoderált üzenet
130.
130.
randall13
#127: Igen, csak ahhoz meg kell osztanod vele a steam fiókod bejelentkezési adatait.
127.
127.
Clayman
#120: De akkor, ha jól értem elméletileg lehet olyant is csinálni, hogy feltelepítem a saját gépemre és ha nem használom a steamet éppen, azt mondom egy havernak, hogy nosza most játssz te?
120.
120.
Kougat
#119: igen, mert ha ezekkel a játékokkal játszol, akkor közben a origin vagy steam fut, szóval tudják, hogy ez a te vagy, már megvetted
119.
119.
Clayman
Nem vagyok járatos a steames, origines dolgokban, szóval ha én most kapok egy ilyen kódot, akkor azt beírom a steambem/originben és a játékot letöltöm a gépemre. Eddig stim. De ha én bejelentkezek a st/or-be egy másik gépen és ott is letöltöm a játékot, akkor azon a gépen is tudok játszani?
116.
116.
Kougat
Harkov, a szívemből szóltál
115.
115.
Harkov
#114: Egy kicsit hosszúra sikeredett, de ez már kikívánkozott.
114.
114.
Harkov
Végigolvastam ezt a töménytelen shit stormot, nem volt kis teljesítmény. Az itt vitatkozók közül 2 a frusztrációit éli itt ki, a harmadik pedig szimplán unatkozik és adja alájuk a lovat.

FirstBfCommander/nem tudom/kloodes hun.
A te pályafutásod itt GK-n egy csoda. Nem láttam olyan embert rajtad kívül, akinek minden mozzanata arcon csapás saját maga számára. Elsőnek feltűntél, másokat akartál banoltatni és mégis téged rúgtak ki. Visszajöttél másodjára, akkor is keménykedtél, úgyszintén kirúgtak. Itt tetted az agyad a warez ellen, erre valaki írta, hogy fent vagy az ncoreon. Visszajössz harmadjára is, álnéven, saját magadat ajnározod, persze rögtön a 2. hozzászólásodnál bebuktad az inkognitódat.
Az a szomorú igazság, hogy a való életben is ilyen lehetsz. Alulmaradtál jó néhány dologban másokkal szemben és ide jársz önigazolást keresni, mert itt úgy hiszed, hogy lehetsz valaki. Te is itt ülsz 0-24-ben és habzószájjal vársz ugrásra készen. Általában az ilyenek személyesen már nem akkora kemény legények, ha baj van, akkor a fülüket, farkukat behúzzák.
Azt is megfigyeltem, hogy nem bírod ki, hogy ne a tied legyen az utolsó szó. A szópárbajod nem áll másból, csak 3-4 taktusból, amit állandóan ismételgetsz, most mondjuk ennyire sem veszed a fáradtságot, csak nyomod a ctrl c+v kombinációt. Ne erőltesd azt ami nem megy! Azt tanácsolom neked, hogy kezdj magaddal valamit, mert ezzel csak magadnak ártasz. Tedd le egy kicsit a BF-et menj kirándulni, csajozni, sportolni valamit, vagy amit akarsz, mert így csak visszafejlődsz a kétéltűek szociális szintjére.

Bobby Kotick:
Egy kicsit el vagy szállva magadtól. Igazság szerint te is csak magadat ismételgeted a sok "prolival", holott gondolom a jelentésével sem vagy tisztában.
Ami, biztos, hogy nem ezen a bolygón élsz, hanem egy utópiában, ahol az embereknek két fajtája van a társadalom szemszögéből: hasznos és haszontalan. A kép ennél egy kicsit árnyaltabb. Az adózási mániádat sem értem, mert azt a pénzt főként ellopják és/vagy marhaságokra költik.
Ismertem jó néhány hozzád hasonló mentalitással megáldott embert, mindegyik első munkahelyes panellakó volt, aki azt hitte, hogy övé a világ, mert havonta utalják a minimálbérét. Sajnos ez nem így van. Majd te is rájössz, ha érettebb leszel.

von_Wolf:
Irigyellek, ha ennyi szabadidőm lehetne mint neked... Itt ülsz te is és naphosszat képes vagy vitatkozni, anyázni egy fórumon, olyanokkal, akik még a cipőfűzőiket sem képesek bekötni. Belőled azért többet néztem ki, mert attól függetlenül, hogy egy tenyérbemászó, bunkó stílusod van, a meglátásaid általában helyesek. Nálad a megfogalmazással vannak nagyon nagy bajok, ezért is örvendsz itt ekkora népszerűségnek.
te sem vagy képes elviselni, ha nem a tied az utolsó szó, legalábbis én sosem láttam volna, hogy csendben elvonultál volna. Ha kellett akkor 200 komin keresztül szapultál mást, csak azért, hogy a "te neved legyen legfelül".
A sok szabadidődből kiindulva, neked nincs senkid, akivel foglalkozhatnál, vagy aki veled foglalkozna. Ezzel nincs semmi gond, én is ilyen magányos farkas voltam régebben. Nem kellett senki, nem voltam rászorulva senkire. Aztán egyszer csak megváltozott a dolog. Változtatni sosem túl késő!
112.
112.
Kougat
Most komolyan jól látom, hogy két többször bannolt tag MEGINT egymással veszekszik?! Állandóan azzal jöttök, hogy melyikőtöknek mennyivel jobban kereső munkája van a másiknál, mindezt névtelenül az interneten. Ezekből kiindulva szerintem egyikőtöknek sincs olyan munkája, mert akkor nem lennétek olyanok mint az óvodások...
Köszönöm az önbizalom növelést, megint megtudtam, hogy 16 évesen bőven Magyarország értelmi színvonala fölött vagyok...
111.
111.
#109 akkor e szerint te meno vagy a debilek es gyokerek kozott, az am az erdem :-)
107.
107.
Quent1n
#103: Zenéket is tudom húzni fiók nélkül, eddig nem éreztem hiányát. :) Mondjuk Steam nélküli játékokat még nem néztem igaz ez a 3. pakk amire befizettem sok indie cucc nem kellett. :)

Neurotic: Egy ember írt ilyet de amúgyis az neked vagy bárkinek miért fáj ha valaki ezen keres pénzt? Kifizette a cuccot nem lopta akkor meg ugyanmár had csináljon vele amit akar. Aki megveszi még így is olcsóbban szerzi be mint ha boltban venné, akkor meg? Persze megvehetné ő is a Humbleról és akkor még olcsóbb lenne neki de ennyibe fáj ha nem tájékozódik vásárlás előtt. Egy BF3 kód 2-4 k ért így se lenne rossz vétel. Nehogy már még az eladónak kelljen elmesélnie, hogy jajj ne vedd már meg tőlem inkább vedd meg máshol fillérekért.. ennyire nem lehetünk birkák.. aki meg az azt nyírják csak.. -.-
103.
103.
simon 555
#76: Ez bizony hiba:)
Ha van accountod sokkal könnyebb követni a dolgokat és bármikor megtalálod az eddig vett cuccokat. Igaz a kódok már nem kellenek, de ott a soundtrackek és vannak játékok amiket le lehet tölteni onnan is egyenesen, steam nélkül.(sőt vannak olyanok is amiket csak onnan lehet tölteni, nem adnak kódot)
99.
99.
Neurotic
Ez Magyarország! Egy gamer oldalon, egy olyan cikk alatt ami arról ír, hogy mennyi összejött jótékony célra olcsón eladott baromi jó játékokból, miről megy az eszmecsere? Hogy milyen klassz lesz majd ezt drágán eladni azután pedig oldalakon keresztül megy egymás savazása, hogy ki a nagyobb gyökér. Hát basszátok meg, én kezdem sajnálni, hogy ilyen közösségekhez tartozok.
92.
92.
Bobby Kotick
#90: Ugyan már, ennél azért picivel több kellene, ez kifejezetten gyenge volt, nem lesz elégedett a mentorod.
86.
86.
naab
#82: Are you not entertained ?
83.
83.
Bobby Kotick
#81: Nocsak, wolf lett egy hűséges fegyverhordozód?
Elismerésem!
82.
82.
randall13
A "szerkesztés" gomb mellé felkerült egy "spamnak jelölés" gomb is a kívánságlistámra kedves GK! :D
76.
76.
Quent1n
#42: Nekem nincs accom sosem léptem be emlékeim szerint, csak megvettem és jött a mailemre :)

tupaccc: Felesleges várni, mert ha most megveszed akkor is megkapod amit hozzácsapnak. Mondjuk nem valószínű, hogy még beugrik valami pluszba.
75.
75.
naab
Srácok, az a baj hogy egy idő után elveszítitek a kreativitásotokat. Már nem élvezhető sajnos, kifújt az egész. Úgyhogy van még hova fejlődni. Round 2 maradjon holnapra.
74.
74.
Bobby Kotick
#66: Ugyan, csak mulatnak az urak :)
Igazán illetlen lenne elvenni tőlük még ezt is.
70.
70.
#66: Igazad volt, tényleg nevetséges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...