Rock Band 3 , PS3, X360

Bár hivatalosan még nem létezik a Rock Band 3, a Harmonix munkatársai 2010-re ígérik a sorozat következő részét.
1293195600

Függetlenné váltak a Rock Band fejlesztői

Érdekes dolog egy ilyen hírt látni a mai világban, hiszen általában pont felvásárlásokról és bezárásokról szoktunk írni. Mindenesetre felüdülés, hogy ezúttal egy stúdió vásárolta meg saját magát, s így kiszabadultak a nagy kiadók igájából, teljesen függetlenné válva.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.
1289557832

Lepattintanák a Rock Band fejlesztőit

Talán a zenés ritmusjátékok zsánerének döglődését jelzi, hogy a Guitar Hero, a Rock Band és a Dance Central játékokat is fejlesztő Harmonixot el akarja adni a tulajdonosa, a Viacom - nekik aztán nem sokat számít, hogy a Rock Band 3 és a Dance Central is óriási kritikai sikernek örvend.
1288798231

Igazi gitárral is játszható lesz a Rock Band 3

Bár a Guitar Hero és a Rock Band kétségtelenül jó játékok, tény, hogy az élvezeti faktort alaposan le tudja rombolni, hogy egy műanyag, színezett gombokkal felszerelt kontrollert kell nyomkodni. Sőt továbbmegyünk: ez talán még az újoncokat is elriasztja. Nos, a Fender gitárja nekik tetszhet majd a legjobban.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1287871247

Rock Band 3 teszt

A Rock Band három évvel ezelőtt forradalmasította a zenés játékok világát, most pedig kész bizonyítani, hogy még mindig ő a stílus legjobbja. Huszonöt billentyűs elektromos zongora, hathúros gitár, nyolcvanhárom fantasztikus szám, dob, ének, sör, és hajnalig tartó buli, mindez a sorozat legújabb részében!
1284027221

Rock Band 3 - újabb videó billentyűsöknek

A Harmonix eddig nem látott részleteket fedett fel a Rock Band 3 új plasztik hangszerének működéséből. A leendő billentyűsök számára az új fejlesztői jegyzet bizonyára számos érdekességgel szolgálhat majd. A Rock Band 3 csudajónak ígérkezik, már csak egy hozzáértő társaság kell a rahedli hangszer mellé.
1282804735

Megvan a Rock Band 3 teljes dallistája

Az MTV megerősítette soron következő ritmusjátékuk, a Rock Band 3 83 híres nótát felölelő tracklistáját. imi Hendrix, Avenged Sevenfold, The White Stripes, The Cure, Bob Marley, Def Leppard slágereit akár billentyűkön is eljátszhatjuk.