Iron Man 2

A rendkívül jól sikerült film kevésbé jó játékváltozatának folytatása. Remélhetőleg jobb eredményeket ér majd el.
1331123400

GDC 2012: Nem csinál több Marvel-játékot a Sega

Sóhajtás, hajlongás az istenek előtt, erre vártunk: a Sega számos csapnivaló adaptáció után nem csinál több Marvel-játékot. A Marvel jelenleg több fejlesztővel és kiadóval is együttműködik a jövőbeli feldolgozások miatt, azonban a japán cég ezekből teljesen kimarad majd.
1316502000

Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?
1316422800

Ilyen lett volna a Bosszúállók játékváltozata

A THQ ausztráliai stúdiója dolgozott a jövőre mozikba kerülő Avengers-film hivatalos játékváltozatán, ám a kiadó sok más projekt mellett ezt a címet is elkaszálta, ahogy a fejlesztők is lehúzták a rolót. A törölt játékról most egy háromperces gameplay videót láthattok, mindenképpen érdemes megnézni!
1312014887

The Avengers - itt vannak az első képkockák

Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.
1305455935

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.
1278704760

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!
1278159780

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.
1277750520

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.
1276951200

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.
1276360920

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Még a World of Warcraftot is lazán legyűrte a The Sims 3 legújabb kiegészítője az Álomállások, azaz az Ambitions. A harmadik ezúttal a FIFA 10 lett.