Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
1302675528

Újabb látnivalók érkeztek az új Resident Evilből

A Capcom Japánban rendezte meg a saját bejáratú Captivate bemutatóját, itt mutatták be a Resident Evil: Operation Raccoon City legújabb látnivalóit is. A most érkezett finomságok között megtaláljuk az első jó minőségű screenshotokat és egy közel három perces gameplay trailert is.
1302076835

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.
1301551232

Megérkezett a Raccoon City első trailere

Felpörögtek az események az új Resident Evil-epizód kapcsán, csak nehogy később alábbhagyjon a lendület. A Capcom netre lőtte a Raccoon City debütáló előzetes képsorait, melyből az már leszűrhető, hogy akciót nem mérik szűken ebben a spin-offban sem. Négyen indulhatunk csatába.
1301470058

Mellékág lesz a Raccoon City, nem folytatás

Sokan panaszkodtak az új Resident Evil: Operation Raccoon City bejelentése kapcsán, hogy számunkra nem jön be a csapatalapú akció, mivel az eltér a megszokott normáktól. A Capcom nyíltan új irányba szeretné elvinni a sorozatot, de csupán mellékágként - jelen epizód nem minősül a Resident Evil 6-nak.
1301391031

Képeken a Resident Evil: Operation Raccoon City

A tegnap bejelentett friss Resident Evil epizód eleddig ismeretlen vizekre evez a sötét és baljóslatú univerzumban. Elsősorban a csapatalapú taktikai akcióé lesz a főszerep, s a játék gonosz vállalatának fegyveres erőit képviseljük benne. Az első jó minőségű szkennek már be is futottak.
1301326200

Hivatalosan is bejelentették az új Resident Evilt

A Capcom hivatalosan is megerősítette a Resident Evil legújabb részének létezését: az Operation Raccoon City-ről kiszivárgott információk egytől-egyig igazak voltak, vagyis az új részben csapatalapú akció vár ránk, a történet pedig visszaugrik az időben egy keveset, hogy a rossz oldalon harcolhassunk.
1300986404

Jön a Resident Evil: Operation Racoon City

Igazak voltak a korábbi pletykák, legalábbis nagyon úgy tűnik: az Official Xbox Magazine következő számában előzetest közölnek majd a Resident Evil legújabb részéről, amely az Operation Racoon City alcímet kapta. A játékot a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik, és csapatalapú akcióra számíthatunk.
1299344400

Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.
1288703736

A SOCOM alkotói csinálják az új Resident Evilt?

A Kotaku értesülései szerint a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik el a Resident Evil: Racoon City-t, amely a túlélő horrorsorozat legújabb, csapatalapú akcióra építő része lesz állítólag. A Slant Six nyugati csapat, ezért a pletyka még egybe is vág a Capcom sokat hangoztatott stratégiájával.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.