Band Hero

A Guitar Hero őrület legújabb mellékterméke, amely a Band Hero címet viseli - hogy miben lesz más, mint a többi rész? Csak popzenék kapnak benne helyet!

Megint a Band Hero miatt perlik az Activisiont

Újra előkerült a Band Hero, megint a 2009-es játék miatt perlik az Activisiont. Ezúttal a Maroon 5 frontembere állítja azt, hogy a kiadó szerződést szegett, mert olyan célokra is felhasználta a lemodellezett külsejét, amire ő nem is adott engedélyt - kártérítést követel, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Már készül a Guitar Hero 7 és a Band Hero 3

Ne vagyük készpénznek, de erősen valószínű, hogy már készül a hetedik Guitar Hero. Legalábbis az egyik Activision alkalmazott önéletrajzában erre utal.

Jó eredménnyel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision saját várakozásait is felülmúlták a március 31-ével zárult negyedév tényleges pénzügyi eredményei: az óriáskiadó 1.3 milliárd dollárt kaszált.

Kurt Cobain mégis szerette volna a Guitar Herót?

A Nirvana frontemberének, Kurt Cobain özvegye szerint a zenész biztosan viccesnek találta volna, hogy szerepel a Guitar Hero 5-ben, ennek ellenére nem áll el a pertől.

Band Hero

„Fiúk, gyertek gyorsan! Kiárusítás van a pipere osztályon! EMBEREK! Kiárusítás van a pipere osztályon! Jaj nekem, gyerünk! Oh, milyen tüneményes cipőt találtam magamnak. Igyekezzetek, a pláza hét óra múlva bezár. Jaj, hogy miért nem lehet a plázában lakni...”

Beperelte a No Doubt az Activisont

A No Doubt ugyan megállapodott az Activisionnel, hogy szerepelnek majd a Band Heróban, a zenekar szerint a kiadó mégis megszegte a szerződést.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hét lesz a mostani is, jön a Dragon Age: Origins, a Band Hero, az új Jak and Daxter, kézikonzolos Star Wars: Battlefront és a Need for Speed: Nitro is.

Band Hero bajnokság a Budapest Game Show-n

Az idei utolsó Neversoftos ritmusjáték megjelenése alkalmából Band Hero versenyt rendez az Activision a Budapest Game Show keretein belül október 31-én.

Megérkezett a szokásos heti galériafrissítés

E heti összeállításunkban olyan játékok kaptak helyet, mint a DC Universe Online, a Forza Motorsport 3, a Gran Turismo 5 vagy az új Grand Theft Auto IV kiegészítő.

Közzétették a teljes Band Hero dallistát

A Guitar Hero játékok hazai forgalmazója, a BSC ma közzétette a hamarosan megjelenő Band Hero teljes dallistáját. Vannak benne meglepetések!