Band Hero bajnokság a Budapest Game Show-n

  • Írta: Daks
  • 2009. október 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Az idei utolsó Neversoftos ritmusjáték megjelenése alkalmából Band Hero versenyt rendez az Activision a Budapest Game Show keretein belül október 31-én.
Az idei utolsó Neversoftos ritmusjáték megjelenése alkalmából Band Hero versenyt rendez az Activision a Budapest Game Show keretein belül október 31-én.

Vedd fel a kapcsolatot a barátaiddal, szervezzetek háromfős bandákat és nevezettek online a ghwt@bsc.hu e-mail címen. Minden csapatban lennie kell egy dobosnak, egy énekesnek és egy gitárosnak. A jelentkezési határidő 2009. október 30-a, déli 12 óra. A verseny idejének keretek között tartásának érdekében a rendezők most is kénytelenek 20 zenekarban maximalizálni a résztvevő csapatok létszámát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a regisztráltak egy részének a fellépés előtt inába száll a bátorsága, az ő helyükre a helyszínen szolgálatot teljesítő csinos hostess lányoknál lehet jelentkezni.

A helyszínen kiállított Band Hero szetteken egész nap lehetőségetek lesz gyakorolni. Az igazi verseny délután kettőkor indul, onnantól kezdve élesben mennek a dolgok. A csapatok értékelése a már megszokott módon zajlik. Szakmai zsűri lesz, mely külön  értékeli a játékban elért pontszámot, a színpadi koreográfiát  és a zenekar külső megjelenését is. Legyetek nagyon kreatívak, a zsűri és a közönség a legőrültebb zenekarok teljesítményét értékeli a legjobban.  

Az első helyezett csapat mindhárom tagja egy-egy Band Hero teljes szettel térhet haza. A második helyezett megkapja a Band Hero szoftvert, míg a harmadik csapat Activision ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A verseny helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2009. október 31. szombat

17.
17.
balintpasi11
má rég elküldtem a levelet.



sztetek mikor irnak vissza 30.-án?
16.
16.
ketjatekos
Valaki nem akarna jelentkezni énekesnek, mert már megint nem sikerült énekest szereznem. Ha szeretnél a profilomban megtalálod az e-mail címem ott jelentkezhetsz.
15.
15.
ketjatekos
Valósszínüleg lesz más GH játék mert nem hiszem hogy a Budapest Game Show-n ne lenne felvonultatva legalább a Gh5. De ha jól emlékszem le volt írva a gamekapocsra hogy mik lesznek.
14.
14.
Bubiii
bocsi elfelejtettem le írni h lenyomtam a dragonforce-t expertben :$ :);)
13.
13.
Bubiii
nem tudjátok h sima guitar hero van-e ?:D csak mert a band hero egy sz*r xD és megmutatnám h mitudok expertben ^^, ( nagyon sokat Oo )
12.
12.
Raam989
#11: 20-30 csapat kb. Nem tudom pontosan.
11.
11.
ketjatekos
#10: És kb. az egész versenyen hányan voltak?
10.
10.
Raam989
#9: Az egy kicsit zorkóbb volt, rendes nagy színpadon tolta a legjobb 8 csapat, köztük mi is. :P
9.
9.
ketjatekos
Egyébként milyen volt a hanfoglaláson a verseny?
8.
8.
ketjatekos
#7: Sajnos a bátyám nem tudod énekes lenni és nem tudtam összeszedni a csapatot, de az összes bsc rendezte (tudtommal a hangfoglalást nem ők szervezték) versenyen voltam.
7.
7.
szambotomi
6: a hangfoglaláson is voltál GH versenyen?
6.
6.
ketjatekos
HA ilyen kevesen mennek én elviszek egy bandát aztán mint egyedüli csapat megnyerem a főnyeremény. Rámférne, mindegyik versenyen voltam már de még nem sikerült nyernem.
5.
5.
Raam989
#4: Kéne, de ilyen buzis soundtrack mellett én nem tudok érvényesülni... :S

Hacsak nem vállaljuk az Evanessence-t, de akkor rá kell venni asszonyt h énekeljen...
2.
2.
Giga0509
Akkor itt is megkérdem...jól olvastam zoenn hogy lesz külön GK stand BGS-en? kik lesznek ott? autógrammot kapunk? :D:D
2.
2.
Giga0509
1.
1.
bete32
Ó mily remek program lesz. Esetleg valakinek van kedve hozzá? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...