RUSE

Az Act of War alkotóinak legújabb játéka, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.

RUSE - Egy új stílus gameplay jelenetei

A Ubisoft gondozásában készülő RUSE remek stratégiának ígérkezik, s erről meggyőződhetünk a vadi új videó megtekintése után, amely ingame jeleneteket tartalmaz.

GDC 2009: Már itt is a negyedik adag GDC trailer

Nincs megállás! A negyedik trailer adagban megmutatkozik a DiRT 2, az Indiana Jones: The Staff of Kings, a Katamari Tribute, a RUSE és a Zeno Clash!

GDC 2009: Nyolc és fél percnyi RUSE gameplay!

Az idei Game Developers Conference abszolút sztárja a RUSE. A játékot eddig nem láthattuk mozgás közben, ám a UbiSoft most törlesztette adósságát!

GDC 2009: A második adag videó

Megérkezett a második adag videó is, olyan nevekkel, mint az Atlantica Online, RUSE, Ninja Gaiden Sigma 2, WWE Legends of Wrestlemania, UFC 2009 stb.

RUSE

Az idei Game Developers Conference egyik nagy meglepetése a UbiSoft védőszárnyai alatt készülő RUSE volt. A korábban Tom Clancy nevével hírbe hozott stratégiát az Act of War címekért felelős Eugen Systems fejleszti, a megjelenés pedig valamikor év végén lesz esedékes PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. Lássuk, hogy mit várhatunk a játéktól!

GDC 2009: A harmadik nagy adag screenshot

Egy GDC-s képet se hagyunk elkallódni! A harmadik adagban van Americas Army, inFamous, RUSE, Saboteur, Split Second, Wolfenstein, és sok más is!

GDC 2009: Hivatalos RUSE bejelentés

Ma már beszámoltunk róla, ám végre a hivatalos bejelentés is megtörtént: készül a RUSE, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.

GDC 2009: Tom Clancy: Ruse, az RTS-ek forradalma

A vártnál kissé korábban került a nyilvánosság elé a legújabb Tom Clancy játék híre, amely minden szemszögből forradalmasítja majd az RTS-ek műfaját.