RUSE

Az Act of War alkotóinak legújabb játéka, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.

Ma válik elérhetővé a R.U.S.E. PC-s demója

Érdemes ellátogatni Steam-es fiókunkba, hiszen jó eséllyel már kijött a RUSE kipróbálható verziója. Az Ubisoft második világháborút előtérbe helyező játéka egészen innovatív ötleteket vegyít a hagyományos sztenderdekbe belefáradt RTS-fanatikusok számára.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

Szeptember elején jelenik meg a RUSE

A Ubisoft közösségi vezetője a minap Twitter-üzenet keretében lebbentette fel a fátylat forradalmi RTS-ük végleges megjelenési dátumáról. Ősszel harcba indulunk.

Jól tippelte meg üzleti eredményeit a Ubisoft

Ahogy korábban megjósolta, a Ubisoft tényleg majdnem megduplázta bevételeit az előző évhez képest: az idei üzleti év első negyede 161 millió eurót hozott a kiadónak.

Konzolokon is elérhető lesz a R.U.S.E. demója

Számítógépeken már javában tart a RUSE többjátékos hétvégéje a Steamen, az Ubisoft szerint a konzolosok sem maradnak kipróbálható verzió nélkül.

A hétvégén ingyenesen kipróbálható a R.U.S.E.

Július 15-től 19-ig ingyenesen játszható lesz a RUSE multiplayer szekciója a Steam rendszerén belül. A demóba számos olyan újítás van, ami a bétában nem volt.

Move-támogatással jön a R.U.S.E.

Bár a Ubisoft szerint eleinte nem voltak meggyőzve a Move képességei felől, később elnyerte a tetszésüket az új kontroller - Move-támogatással jön a R.U.S.E.

Még többet fog késni a R.U.S.E.

Sokadszorra tolja el a Ubisoft a R.U.S.E. megjelenését: a második világháborús stratégia mégsem érkezik meg júniusban, hanem szeptemberig kell rá várni.

Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.

Új RUSE mozgóképek láttak napvilágot

Új videók láttak napvilágot az Eugen Systems által fejlesztett stratégiai játékból, amelyekben izgalmas harci pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi.