RUSE

Az Act of War alkotóinak legújabb játéka, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

RUSE Exkluzív bétateszt

A Ubisoftnak és a hazai cdv-seven m-nek köszönhetően több nappal a tömegek előtt vethettük bele magunkat a RUSE bétatesztelésébe, hogy minél előbb gyakorlati tapasztalatokról számolhassunk be nektek ezzel az igencsak újszerű stratégiával kapcsolatban.

Multitouch támogatással érkezik a RUSE

Sokan mondják, hogy a második világháborús játékok között már nem lehet újdonságot felmutatni - lám, a RUSE most alaposan rácáfol a szóbeszédre.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

GamesCom 09: A harmadik videócsokor

Soron következő összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint az Order of War, a Pro Evolution Soccer, a Tony Hawk: Ride vagy a Dante's Inferno.

GamesCom 09: A második videócsokor

Megérkezett a második videócsokor, amelyben megcsodálható a Final Fantasy XIV Online, Starcraft 2, God of War 3, Risen, Guild Wars 2 és a RUSE.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Ubisoft konferencia LIVE BLOG!

Hamarosan kezdetét veszi az Ubisoft showja is, ahol rengeteg idáig nem hallott információval jelentkezünk a nap ilyen korai időpontjában is.

A Ubisoft sikervárományos folytatásai még idén

A Ubisoft bejelentette pénzügyi terveit, amelyben az szerepelt, hogy még az idei esztendőben piacra dobja sikeres játékainak folytatásait, az újakat pedig jövőre.