Tony Hawks Underground 2

A világ egyik legjobb gördeszkása, Tony Hawk nevével fémjelzett első játék 1999-ben került a boltokba. Akkor nagy sikert aratott az eredetileg konzolra készült gördeszkás játék, a Tony Hawk’s Pro Skater.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Tony Hawks Underground 2 Teszt

A világ egyik legjobb gördeszkása, Tony Hawk nevével fémjelzett első játék 1999-ben került a boltokba. Akkor nagy sikert aratott az eredetileg konzolra készült gördeszkás játék, a Tony Hawk’s Pro Skater. A siker titka az volt, hogy addig nem volt hasonló színvonalú játék, extrém sport kategóriában. Azóta minden évben elkészült egy újabb epizód. A legutóbbi már Underground alcímmel. Így idén elérkeztünk a 6. Hawk játékig. Kérdés, hogy ennyi idő után mi újat tudtak a készítők felmutatni?