Perpetuum

A Perpetuum egy magyar fejlesztésű sci-fi MMO, amiben egy eddig ismeretlen bolygón kalandozhatunk robotunkkal. Nagyon izgalmasan hangzik!
1289296858

November végén rajtol a Perpetuum

A magyarországi székhelyű Avatar Creations bejelentette, hogy november végén fognak felbőgni a Perpetuum szerverei - bocsánat, szervere, mert hogy a robotos MMORPG egyik különlegessége az lesz, hogy minden játékost egyetlen szerverre, s így egyetlen játékvilágba terelnek majd a készítők.
1286447213

Két hét múlva indul a Perpetuum nyílt bétatesztje

Úgy néz ki, hamarosan elstartolhat a budapesti székhelyű Avatar Creations MMO-ja, a Perpetuum. A robotos cím nyílt bétatesztje két hét múlva kezdődik, a játékosok pedig hamarosan olyan előfizetést is válthatnak, amellyel egy héttel korábban férnek hozzá a játékhoz.
1256684400

Perpetuum Stúdiólátogatás és játékbemutató

Ha szóba kerülnek az MMO játékok, szinte mindnyájunknak a World of Warcraft, a Lineage-sorozat, vagy a Guild Wars ugrik be, s mint külföldi címek, eszünkbe se jut, hogy hazánkfiai és készíthetnek hasonló volumenű alkotást.
1256057640

A végéhez közeledik a Perpetuum zárt bétája

A magyar Avatar Creations örömmel jelenti be, hogy a Perpetuum egy új tesztelési fázisához érkezett. A jó hír mellé új képek és egy trailer is érkezett.
1245152940

Perpetuum bemutató a SceneCON 2009-en

A SceneCON 2009 digitális művészeti találkozó fog helyt adni az új magyar fejlesztésű sci-fi MMORPG, a Perpetuum legelső nyilvános bemutatójának.
1239082500

Perpetuum - A magyar fejlesztésű MMO!

Bemutatkozik a Perpetuum, az első magyar fejlesztésű sci-fi MMO, amiben egy eddig ismeretlen bolygón kalandozhatunk robotunkkal! Izgalmasan hangzik, nem?