The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Nem fut az Oblivion? Segít az Oldblivion!

A hozzám hasonló sorsúak - kik gyengébb videókártyával rendelkeznek - gyakran tapasztalhatnak csúnya szaggatást Oblivion közben: végre megérkezett a megoldás!

Az Oblivion legyőzte a WoW-ot!

Megérkezett szokásos toplistánk, mely a tíz legkeresettebb PC-s játékot állítja sorrendbe: az élen a negyedik Elder Scrolls, utána a...

Jól teljesít az Oblivion

A Bethesda bejelentése szerint legújabb játékuk, az Oblivion kiválóan teljesít - eleddig több mint 1,7 millió példány kelt az RPG-ből szerte e világon...

Chuck Norris lenyomja az Oblivion-t

Ismét kedvenc videóportálunkról, a YouTube-ról szereztük be a legújabb finomságunkat, melyen Chuck Norris fitogtatja karate tudását az Oblivion-ban.

Amerikai TOP10

Az amerikai vásárlók által a polcokról legtöbbet leemelt játékok tizes listája.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Elakadtál haver? Ne parázz, mi végigtoltuk a játékot, így legújabb cikkünkből minden nehézségedre megoldást találsz!

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Az alvilág kapui megnyíltak, hogy azon keresztül különféle rémségek igázzák le, az eleddig békés Cyrodiil-t! Csak egy – ki tudja milyen okból – börtönben senyvedő hős képes a deadrák invázióját megállítani, ám ezt még maga sem tudja.

Microsoft: további nyolcvan X360-gamma!

A Microsoft megerősítette a híreket, melyek szerint tavasztól igazi játék-dömping indul meg az X360-on: tavasztól körülbelül 80 játék megjelenése van tervbe véve.

Az utolsó Countdown vidi + Construction Set

És igen! A kapuk egy nap múlva kinyílnak, addig is itt van a végső video, amiben az alvilágba nyerhetünk egy bepillantást, sőt letölhetjük a fejlesztői környezetet!

Az Obvilion hatásai például az NVIDIA-ra

Milyen hatással van az emberekre egy játék? - tesszük fel a kérdést, melyre Zoenn azonnal csípőből válaszolná, hogy el nem hinnéd...