The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Hasít a World of Warcraft - US Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista nyugatról: íme az USA-ban 10 legkeresettebb játék címe. Élen természetesen a Blizzard MMORPG-je, a World of Warcraft.

Freeman elől lohol - US Top10

Június tizedikével újabb hét zárult le, ily módon az amerikai NPD Group rendelkezésünkre bocsátotta azon hét nap tíz legjobb játékának címét.

Már megint a World of Warcraft - USA Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista, mely a nyugaton 10 legkeresettebb játék nevét vonultatja fel. Három Sims-kiegészítő még mindig a listán. Fúj.

Májusi legjobbjai: konzol- és PC-toplisták

Egyenesen Amerikából szállíthatjuk Nektek a múlt hónap ottani legjobb játékainak listáját: mind konzolos, mind pediglen PC-s címekből 20-20 darab szerepel itt!

Verhetetlen az Oblivion - USA Top10

Május 27-ével egy újabb hét ért véget. Természetesen annak rendje és módja szerint az NPD Group jóvoltából megérkezett a legfrissebb amerikai toplista...

50 millió dollár veszteséggel zárt a Take-Two

A Rockstar, valamint 2K Games tulajdonosa, a Take-Two helyzetjelentése szerint a cég ötven millió dolláros veszteséggel zárta a második üzleti negyedévet.

Elder Scrolls IV és Heroes V javítás érkezett

A mai napon két szuperjátékhoz is érkezet javítás, ezek név szerint a The Elder Scrolls IV: Oblivion és a Heroes of Might and Magic V című remekművek.

Jövő héten javítás várható az Oblivion-hoz

Rengetegen tolják még az Oblivion főküldetéseit, még többen várják a közelgő kiegészítéseket - nekik éri meg majd letölteni a jövő héten megjelenő javítást.

Zsenialitás a Blizzard részéről - USA Top10

Az NPD Group jóvoltából ismét beszámolhatunk Nektek az Amerikában tíz legnépszerűbb játékról: ezúttal a World of Warcraft felküzdötte magát az első helyre.

Újabb kiegészítés az Oblivion-hoz!

Három dollárért vásárolható majd meg a negyedik Elder Scrolls új kiegészítője, melynek feltelepítése után a játék legnagyobb dándzsönében kalandozhatunk.