The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Zsenialitás a Blizzard részéről - USA Top10

Az NPD Group jóvoltából ismét beszámolhatunk Nektek az Amerikában tíz legnépszerűbb játékról: ezúttal a World of Warcraft felküzdötte magát az első helyre.

Újabb kiegészítés az Oblivion-hoz!

Három dollárért vásárolható majd meg a negyedik Elder Scrolls új kiegészítője, melynek feltelepítése után a játék legnagyobb dándzsönében kalandozhatunk.

Xbox Live! toplisták - Xbox és X360 TopTen

Egyenesen az egyik Microsoft munkatársától érkeztek meg a legnépszerűbb Xbox-, illetve Xbox 360-játékokat szemléltető listák tíz-tíz kitűnő címmel.

Mégsem jobb a Guild Wars a WoW-nál? - TOP 10

Hatalmas változások nem történtek legfrissebb toplistánkon, sőt! A dobogós helyezettek dobogón maradtak, szimplán pozíciójuk változott meg kissé.

Letölthető az új Elder Scrolls IV add-on

Az Xbox Live-on tegnap estétől vált letölthetővé az új, ingyenes The Elder Scrolls IV: Oblivion kiegészítő, mely a Thieves Den nevet viseli.

Jobb a Guild Wars, mint a WoW? - TOP 10

Megérkezett az elmúlt hetek adatai alapján számolt legfrissebb toplista, mely a 10 legkeresettebb PC-s játék nevét tartalmazza. Első helyen a Guild Wars: Factions!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!

The Elder Scrolls IV büntetés a pucér mód miatt

A játékhoz megjelent Nude Patch miatt az ESRB felhúzta az Elder Scrolls IV: Oblivion korhatárát az eddigi 13-ról 17 évre. Mondani se kell, hogy ez komoly gond a kiadónak.

Nem lesz Oblivion PS3-ra és PSP-re

Számos nem hivatalos forrásból értesültünk arról, hogy az Oblivion esetleg PS3-ra és PSP-re is elkészülne - a tervek szerint idén novemberben.