The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

Oblivion kiegészítő a jövő hónapban

Az Elder Scrolls IV: Oblivion PlayStation 3-as változatában alapból be lesz építve, a többi platformon játszóknak viszont pluszban kell fizetniük az extrákért.

Szeptember húsz legnépszerűbb PC-s játéka

Megérkezett azon toplista, mely szeptember húsz legjobb PC-s játékának címét vonultatja fel - nagy meglepetésekre senki ne számítson: élen a World of Warcraft.

The Elder Scrolls IV: Oblivion - PS3-on lesz a legjobb

Nem csupán játékmenetileg és tartalmilag lesz több a The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-as változata az PC-s és X360-s verzióknál, hanem technikailag is.

Még mindig a Call of Duty 2 a legjobb X360-n

Az Xbox Live karbantartásán szorgoskodó jómunkás emberek statisztikát készítettek az X360 tíz legnépszerűbb játékának címével - nagy meglepetések nincsenek.

Hivatalos: PS3-ra és PSP-re is elkészül az Oblivon

Annyi pletykal után, végre a Bethesda is megerősítette a feltételezéseket, melyek szerint a méltán népszerű The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-ra és PSP-re is elkészül.

Egyelőre nem készül Oblivion-kiegészítés

Tegnap este egy akár valódinak is tűnő pletykát közölve búcsúztunk Tőletek: bár sejtettük, hogy kacsáról van szó, most azonban a Bethesda is kommentálta a történteket.

Augusztus húsz legkelendőbb PC-játéka

Megérkezett azon lista, mely augusztus húsz legjobb PC-s játékának címét vonultatja fel - a teljes listáért és a mellékes információkért olvassatok tovább!

Kiegészül a The Elder Scrolls IV: Oblivion?

Kedvenc internetes áruházunk, a GameStop megint megtudott valami olyat, melyről még senki nem hallott szerte e világon - szerintük novemberben kiegészül az Oblivion.

Amerikai toplista: a Madden NFL 07 az új király

Megérkezett a legfrissebb észak-amerikai toplista, melyen a múlt hét tíz legkelendőbb címe olvasható - élen az üzletileg is igen sikeres Madden NFL 07 végzett.