The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Díjnyertes a The Elder Scrolls IV: Oblivion zenéje

Augusztus elején számoltunk be az MTV Video Music Awards elnevezésű rendezvényről, melynek két kategóriája ezúttal a játékokról szólt - íme, a nyertesek!

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

World of Warcraft: ismét az élen - US Toplista

Az augusztus 5-ével záródó hét PC-s eladásai rendesen átalakították az amerikai toplistát. Akadnak változások bőven: le- és felcsúszások, új címek, etc...

Nem terveznek Oblivion kiegészítést

A Bethesda hivatalos fórumán az egyik fejlesztő kijelentette, hogy jelenleg nem terveznek kiegészítőt a The Elder Scrolls IV: Oblivion-hoz.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.

Novemberben érkezik PS3-ra az Oblivion?

Bizonyára többen emlékeztek az április végi pletykára, miszerint hamarosan PlayStation 3-ra és PlayStation Portable-re is megjelenik az Oblivion...

Június húsz legjobb PC-s játéka - US Top20

Megérkezett azon lista, mely prezentálja felétek, hogy júniusban melyik húsz játék volt a legkelendőbb amerikai barátaink körében. Élen a World of Warcraft...

The Elder Scrolls IV: The Vile Lair képek és infók

Hamarosan újabb mini kiegészítő érkezik a The Elder Scrolls IV: Oblivion-hoz, mely a The Vile Lair nevet viseli majd és a vámpírok földjét nyitja meg előttünk.