Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1505476856

Amerikai toplista: itt is a Switch vitte a prímet

Az Egyesült Királyság után az USA-ban is a Nintendo Switch került ki győztesen augusztusban. Nem meglepetés: a hibridkonzol már két hónapja van a csúcson. A játékok terén a Madden NFL 18 vette át a vezetést.
1502706613

Brit toplista: nincs ellenszer Crash-re

Még mindig tart a Crash Bandicoot-trilógia lendülete, így komolyabb kihívó hiányában ezúttal is a szigetország legkelendőbb játéka volt az N. Sane Trilogy. Mögötte is ismerős címek sorakoznak fel.
1502100003

Brit toplista: megállíthatatlan a Crash-trilógia

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, így az Activision játékának ez az ötödik hete, hogy az élen végzett a szigetország eladási listáján. Persze ehhez most az is kellett, hogy múlt héten szinte semmi nem jelent meg.
1501509657

Brit toplista: a Crash-trilógia vitte a júliust

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, ami azt is jelenti, hogy a megjelenés óta eltelt öt hétből négyet simán az Activision játéka nyert, ezzel pedig a leghosszabb ideje uralkodó PlayStation 4-exkluzív címet is bezsebelte.
1501167600

Már készül az új Grand Theft Auto?

Nem mintha komolyabb meglepetést okozna a hír, hiszen a 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V mai napig az eladási listák előkelő helyezéseit foglalja el, de azért jó tudni, hogy a Rockstar már tényleg dolgozik a hatodik epizódon.
1500912050

Brit toplista: ismét az élen a Crash-trilógia

Csak egy hétig tartott a trónfosztás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis kisebb megbicsaklás után könnyedén visszavette vezető helyét a szigetország eladási listáján.
1499686421

Brit toplista: nem talált legyőzőre Crash

Az elképesztő nyitány után is megtartotta vezető helyét a szigetország eladási listáján a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ezzel pedig az Uncharted 4 óta az első olyan exkluzív cím, aminek sikerült ez a bravúr.
1499274000

Mégsem költöztetik át Liberty Cityt a GTA V-be

Habár a Take-Two és a Rockstar megkegyelmezett az OpenIV-nek, az eszközt fejlesztő csapat úgy döntött, hogy a Liberty City-modjuk munkálatait leállítják. Állításuk szerint az már nem felel meg a készítők játékszabályainak.
1499076492

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.
1498482000

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.