Grand Theft Auto V PC, PlayStation, Xbox

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1499076492

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.
1498482000

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.
1498312844

Visszakozott a Rockstar, megmenekült az OpenIV

Megoldódott a hetek óta húzódó botrány az OpenIV körül. A Grand Theft Auto V legnépszerűbb modeszköze megmenekült, miután a Rockstar lazított a rajongói munkákra vonatkozó politikáján. Már meg is jött az OpenIV új verziója.
1497952800

A Rockstar is megszólalt az OpenIV ügyében

A Take-Two múlt héten szólította fel a népszerű OpenIV készítőit, hagyjanak fel a moddereszköz terjesztésével. A Steamen áll a bál, a játékosok tüntetnek, a Rockstar szerint azonban jogos volt a kiadó lépése.
1497949380

Megint a PlayStation 4 győzött Amerikában

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group májusi jelentése. A PlayStation 4 két hónap után szerezte vissza az aranyérmet a Switch-től, miközben a játékfelhozatal nyomába sem tudott érni a tavalyi kínálatnak.
1497871077

Brit toplista: ismét az élen a Horizon: Zero Dawn

Sajnos a Nintendo és a múlt héten megjelent Arms nem tudta elcsípni az első helyet, de a játéknak így sincs szégyenkeznivalója. A dobogó élén egyébként a március legjobb címe, a Horizon: Zero Dawn végzett.
1497539340

Lelőtték a GTA-sok kedvenc moddereszközét

Az OpenIV segítségével a Grand Theft Auto negyedik és ötödik részéhez, valamint a Max Payne 3-hoz is készültek modok, a fejlesztők azonban a minap kaptak egy levelet a Take-Two ügyvédeitől, ami a projekt végét jelentette.
1496661300

Brit toplista: az élen nyitott a Tekken 7

Jól kezdett a Tekken 7 a briteknél, az első héten felkúszott az eladási lista első helyére. A dobogó második fokát a szülinapozó Overwatch, a harmadik helyet pedig az Injustice 2 szerezte meg.
1496062380

Brit toplista: újra dobogós az Overwatch

Az Overwatch szülinapját követő leárazások és promóciók miatt új erőre kapott a játék, és egészen a második helyig küzdötte magát. Az Injustice 2 trónja azonban még így is biztonságban volt.
1495697400

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.