Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1292521535

Videón a Fallout: New Vegas - Dead Money DLC

December 21-én Xbox 360-exkluzív letölthető tartalommal bővül a Mojave Wasteland világa. Ezúttal az akcióra helyeződik a hangsúly, ádáz ellenségek toppannak elénk, és elsősorban zárt helységekben tevékenykedhetünk, melyből kiderül, hogy a jó pénzt nem lehet könnyen megszerezni.
1291714487

Zenimax - felvásárolják az Obsidiant is?

Úgy tűnik, a Zenimax-család egy olyan familíia, amihez szeretnek tartozni a különböző fejlesztőcsapatok, hiszen rosszat még nem hallottunk a mostanában rengeteg stúdiót felvásárló kiadó háza tájáról. Akkor pedig biztosan nem lenne baj, ha megvennék az Obsidiant is, nem?
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1289300406

Eddig 300 milliót hozott a konyhára az új Fallout

Bár pontos eladási számokat nem közölt a Bethesda, azt megerősítette, hogy mennyi pénz folyt be az eddigi eladásokból. A Fallout: New Vegas egyik legnagyobb negatívuma, hogy tele van bugokkal, amelyek kigyomlálásán folyamatosan dolgoznak a készítők - a legjobb helyzetben a PC-sek vannak.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288819506

Fallout: New Vegas teszt

A fényűzés, gazdagság és a szerencsevadászok kora lejárt. Atomot kaptunk az arcunkba, beszívtuk a szagát, fémes ízt éreztünk a szánkban. Négy évvel a Fallout 3 eseményei után még mindig azt hisszük, hogy a nukleáris háború egy piszkos üzlet, de a frakciók közti játszadozás művészi szintre emeli a New Vegast.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.