Plants vs. Zombies DS, MAC, PC, X360

A valaha volt egyik leghülyébb játékötlete: növények a zombik ellen! Vajon ki fog győzni? A lassú, de erős élőhalottak csapata? Vagy a természet ismét felülkerekedik minden bajon? Csak rajtad múlik!
1370768400

E3 2013: Plants vs. Zombies: Garden Warfare?

Valami készül Plants vs. Zombies: Garden Warfare címmel, legalábbis az E3-on kiállított molinók erről tanúskodnak. Mi lehet ez? Spin-off? Animációs film? Vagy csak vicc?
1370080801

Valami készül Plants vs. Zombies témában

A PopCap Facebook-oldalán három, felettébb árulkodó teaserkép landolt, amely három lehetséges crossoverről tanúskodik, s mindenképpen köze lesz a humoros tower defense címhez. Te mit gondolsz?
1367049630

Tíz százalékos leépítés az Electronic Artsnál

Az EA megerősítette, hogy leépítésekbe kezdett a vállalaton belül, és komoly szerkezeti átalakítások várhatóak nála a jövőben. A hivatalos álláspont szerint az új technológiák nagyobb prioritást kapnak.
1355133607

A Frostbite 2 hajtja a PopCap következő játékát

Úgy látszik, hogy a PopCap végre kilép a skatulyából, és az egyszerű casual játékok után hamisítatlan AAA-kategóriás produktumot készít a Frostbite 2 engine-nel. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1344517236

Multiplayer shooter lesz az új Plants vs. Zombies?

Szokatlan szóbeszédek láttak napvilágot a PopCap háza tájáról. A Kotaku magazin birtokába jutott információk szerint a tower defense játék új része radikális változásokon esik át. Elképzelhető, hogy az Electronic Arts nyomására multiplayer shooterré alakul át a Plants vs. Zombies?
1313222400

Befejezte a PopCap felvásárlását az Electronic Arts

Az utóbbi idők egyik legnagyobb játékipari felvásárlását zárta le az Electronic Arts, mikor végre teljesen megkaparintotta a PopCapet, annak minden tulajdonával együtt. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy tényleg a casual játékok kora következik hamarosan?
1310554829

Az EA megvette a Plants vs. Zombies fejlesztőit

Napjaink egyik legígéretesebb független játékfejlesztője, a PopCap is igába hajtotta a fejét, amikor igent mondott az EA ajánlatára: nem kevesebb, mint 750 millió dollárért eladták magukat a megakiadónak. A PopCap ezentúl új platformokon és piacokon is tiszteletét teszi, elvégre sokat várnak tőlük.
1308812400

Egymilliárdot érnek a Plants vs. Zombies alkotói?

Bár a Zynga és a többi facebookos trónkövetelő valószínűleg kellemesen bekavart neki, a casual mennyországot a PopCap hozta el a 2000-ben indult Bejeweled-sorozattal. A pletykák szerint a fejlesztőcsapatot most egymilliárd dollárért vásárolnák fel, és a potenciális vevők között az EA-t is megemlítik.
1307514522

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.