Plants vs. Zombies DS, MAC, PC, X360

A valaha volt egyik leghülyébb játékötlete: növények a zombik ellen! Vajon ki fog győzni? A lassú, de erős élőhalottak csapata? Vagy a természet ismét felülkerekedik minden bajon? Csak rajtad múlik!
1305799219

A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.
1302688800

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1295269200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1284115317

Visszautasította a Microsoftot a PopCap

Nem ma történt, de a Plants vs. Zombies alkotóinak anno 5 millió dollárt ajánlott a Microsoft, amit a PopCap menedzsmentje végül visszautasított. Most már nem zárják ki, hogy egyszer fejet hajtanak egy nagyobb cég előtt, de így sem panaszkodhatnak, jól megy az üzlet.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1283339798

Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.
1279559580

XBLA-ra is megjelenik a Plants vs. Zombies

A PopCap számítógépeken hódító sikerjátéka, palánták és zombik mókás kölcsönhatását bemutató Plants vs. Zombies végre megérett az Xboxos debütálásra.
1274383140

Böngészőben futó játékokkal erősít a Google

A Google az I/O konferenciáján feltárta a böngészőjéből futtatható Chrome Web Store-t. A felhasználók több népszerű játékot is futtathatnak webes felületről.