Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

A filmekből megismert világban kalandozhatunk majd, ám a szélesvásznú változat előtti időkben, mikor még Jack Sparrow a tengereket járta.

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.

Lelőtték az új Pirates of the Caribbean játékot

Az újgenerációs Turokot is jegyző Propaganda Games jövőre rukkolt volna elő az új Pirates of the Caribbean (A Karib-tenger kalózai, ha úgy tetszik) játékkal, azonban a Disney ismeretlen okokból lelőtte a játék fejlesztését. Állítólag a csapat egy részét szélnek is eresztették, ezt viszont a kiadó nem erősítette meg.

E3 2010: Visszatérnek a Karib-tenger kalózai

Új Pirates of the Caribbean játékról szólnak a legendák, méghozzá nem is akármilyenről, hanem egy akció-RPG-ről! Kicsit hasonlít a Fable-re, de ki bánja, ha jó lesz?

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Karib-tenger Kalózai 4 - Új rendezővel

Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

Készül a legújabb Pirates of the Caribbean játék

A Disney a minap bejelentette, hogy egy új játék készül a filmekből megismert világban, ahol majd kedvünkre kalandozhatunk hősünkkel, hogy híresek legyünk.