Karib-tenger Kalózai 4 - Új rendezővel

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.
Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.

Sokak örömére, vagy éppen ellenkezőleg, de folytatódnak Jack Sparrow kalandjai a filmvásznon. Verbinski távolmaradása nem okozott különösen nagy törést, viszonylag hamar megtalálták az utódját. A producer Rob Marshall mellett döntött, aki olyan alkotásokon hagyta eddig a keze nyomát, mint a Chicago vagy az Egy gésa emlékiratai. Jerry Bruckheimer bízik a rendezőben, és ha ő mondja, akkor bizonyára minőségi produkciót láthatunk ismét. Sajnos Orlando Bloom nem vállalja a folytatást, de attól még élvezhetjük Johnny Depp briliáns alakítását.
16.
16.
Horus 13
#15 Igazad van így jobban néz ki!!!!
15.
15.
ppgabesz
ne már !!!! DAVID johns???Tán Davy Jones nem? :Degyébként Bloom, sztem tök fölösleges volt a filmbe. mmint ne ma karaktere, de hogy ez az amber nem tud semmi mást mint szűk szemmel nézni, és királyi angolul suttogni az gáz. minden amit ebben a filmbenmutatott az benne volt a Gyűrű Kúrában,mint legolas, vagy ahogy én hívom Lego-land
13.
13.
Jocilus
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
12.
12.
Gael
ezt is varom szeretettel
11.
11.
Horus 13
A polipcsávó, David Johns.
10.
10.
Horus 13
Bruckheimer a producer ő pedig nem hiszem,hogy amatörnek adja a rendezést.
9.
9.
trialboj
depp ur benazasara vagyok kivancsi :D amugy tok gagyi ;))
8.
8.
bukov
Kár hogy Bloom nincs benne!
7.
7.
n_csacsi
Nekem már a 3 sem tetszett :S Felesleges volt kivágni Will szívét, simábban is legyőzhette volna a polipcsávót (nem jut eszembe a neve) :S

Hát h mit hoz a 4 arra kiváncsi leszek, de nem jósolok neki sok jövőt :S

Ízlések és pofonok :)
6.
6.
pjoco
De lehet hogy jó lesz! Sőt lehet hogy fenomenális! :D

Jack Sparrow meg az idióta kalóz társai ha benne lesznek akkor csak jó lehet! :D
5.
5.
Kyuubi
Jó, Johnny Depp volt az egyetlen jó színész /ill. Jack Sparrow az egyetlen jó karakter/ a filmekbe (a főszereplők közül), szal örülök.
4.
4.
bitbandita
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én egy cseppet sem bánom, hogy ez a Bloom gyerek nem fog szerepelni az új rész(részek?)-ben. Amúgy eddig én úgy tudtam, hogy Tim Burtont akarták a rendezői székbe. Az viszont nem lett volna rossz húzás.
3.
3.
bzsp
hát, az eddigi színészek nélkül, már nem lesz az igazi....
2.
2.
SWBF2
Sajnos el fogják. Ezt már csak a pénzről szól. Tudja ezt Verbinski, Knightley és Bloom is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...