Karib-tenger Kalózai 4 - Új rendezővel

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 5.
  • Érdekesség
Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.
Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.

Sokak örömére, vagy éppen ellenkezőleg, de folytatódnak Jack Sparrow kalandjai a filmvásznon. Verbinski távolmaradása nem okozott különösen nagy törést, viszonylag hamar megtalálták az utódját. A producer Rob Marshall mellett döntött, aki olyan alkotásokon hagyta eddig a keze nyomát, mint a Chicago vagy az Egy gésa emlékiratai. Jerry Bruckheimer bízik a rendezőben, és ha ő mondja, akkor bizonyára minőségi produkciót láthatunk ismét. Sajnos Orlando Bloom nem vállalja a folytatást, de attól még élvezhetjük Johnny Depp briliáns alakítását.
16.
Horus 13
#15 Igazad van így jobban néz ki!!!!
15.
ppgabesz
ne már !!!! DAVID johns???Tán Davy Jones nem? :Degyébként Bloom, sztem tök fölösleges volt a filmbe. mmint ne ma karaktere, de hogy ez az amber nem tud semmi mást mint szűk szemmel nézni, és királyi angolul suttogni az gáz. minden amit ebben a filmbenmutatott az benne volt a Gyűrű Kúrában,mint legolas, vagy ahogy én hívom Lego-land
13.
Jocilus
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
12.
Gael
ezt is varom szeretettel
11.
Horus 13
A polipcsávó, David Johns.
10.
Horus 13
Bruckheimer a producer ő pedig nem hiszem,hogy amatörnek adja a rendezést.
9.
trialboj
depp ur benazasara vagyok kivancsi :D amugy tok gagyi ;))
8.
bukov
Kár hogy Bloom nincs benne!
7.
n_csacsi
Nekem már a 3 sem tetszett :S Felesleges volt kivágni Will szívét, simábban is legyőzhette volna a polipcsávót (nem jut eszembe a neve) :S

Hát h mit hoz a 4 arra kiváncsi leszek, de nem jósolok neki sok jövőt :S

Ízlések és pofonok :)
6.
pjoco
De lehet hogy jó lesz! Sőt lehet hogy fenomenális! :D

Jack Sparrow meg az idióta kalóz társai ha benne lesznek akkor csak jó lehet! :D
5.
Kyuubi
Jó, Johnny Depp volt az egyetlen jó színész /ill. Jack Sparrow az egyetlen jó karakter/ a filmekbe (a főszereplők közül), szal örülök.
4.
bitbandita
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én egy cseppet sem bánom, hogy ez a Bloom gyerek nem fog szerepelni az új rész(részek?)-ben. Amúgy eddig én úgy tudtam, hogy Tim Burtont akarták a rendezői székbe. Az viszont nem lett volna rossz húzás.
3.
bzsp
hát, az eddigi színészek nélkül, már nem lesz az igazi....
2.
SWBF2
Sajnos el fogják. Ezt már csak a pénzről szól. Tudja ezt Verbinski, Knightley és Bloom is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...