Homefront PC, PS3, X360

Új FPS a Frontlines: Fuel of Wart is jegyző Kaos Studiostól. A játék komoly sztorival érkezik, amelyet az Apocalypse Now alkotója írt.
1316527200

A Crytek fejleszti a Homefront folytatását

Hoppá, azt hiszem, megvan a nap meglepetése. A pénzügyileg viszonylag sikeres, ám a kritikusok, s később sok játékos által is kissé lehúzott Homefront tényleg folytatást kap, ám ami még meglepőbb, hogy azt már a Crytek készíti. Bár azt nem tudni, hogy pontosan melyik stúdiója.
1311948000

Befutott az első Homefront: The Rock kedvcsináló

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Kaos Studios bezárásának ellenére sem ér véget a Homefront támogatása, és új DLC-vel bővült a játék. A kiegészítő már letölthető, és a minap az első kedvcsináló is befutott egy rövid trailer formájában - a felvételeken az összes (mind a kettő) új pálya megcsodálható.
1311148800

Új DLC-vel bővül a Homefront

Bár a THQ bezárta a Homefront fejlesztőit, természetesen a Homefrontot nem hagyja parlagon heverni. Hamarosan újabb DLC-vel bővül a játék, amely a Microsofttal kötött megállapodás értelmében először Xbox 360-on fog bemutatkozni - a csomag csupán öt dollárba fáj majd.
1308038459

A THQ bezárta a Homefront fejlesztőit

A kiadó tegnap megerősítette, hogy végleg bezárják a New York-i székhelyű Kaos Studiost és a Red Faction: Battlegroundsot is tető alá hozó THQ Digital Warringtont. A nyilatkozat szerint stratégiai átszervezésre volt szükség a belső stúdiók struktúrájában. Az érintetteket már tájékoztatták.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1301738426

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.
1301135616

Homefront - hatodik lett az Xbox Live toplistáján

Bár a Homefront nem aratott éppen osztatlan sikert a kritikusoknál (és a visszajelzések szerint a játékosoknál sem), ahogy arról korábban beszámoltunk, a kasszáknál egész szépen teljesít. Nincs ez a másképpen az Xbox Live toplistáján sem, ahol kapásból a hatodik helyen nyitott a játék.
1301050800

Homefront - átlépte az 1 milliót

Még szerencse, hogy a nagy játékfejlesztő pápák szerint a 8 pont alatti játékok ma már egyáltalán nem tudnak érvényesülni. Ennek ellenére az eléggé vegyes értékeléseket szerzett Homefront már át is lépte az 1 millió eladott példányszámot, a kiadó pedig eddig összesen 2,4 millió példányt szállított ki.
1301042795

Homefront teszt

Imádjuk az alternatív jövőképeket, különösen akkor, ha olyan képtelen helyzettel áll elő, mint esetünkben Észak-Korea világuralmi tervei. Kim Dzsongil kommunista népe egyenesen a jenkik otthonában kelti a zavart, ám a kertek alatt megfogalmazódik az ellenállás dicső gondolata. Ideje a tettek mezejére lépni!
1300296658

Homefront - nagyobb a füstje, mint a lángja?

Amerikában már megvásárolható a THQ és a Kaos Studios legújabb üdvöskéje, a Homefront. Az első tesztek szerint ugyan a játék nem rossz, de annyira nem is kiemelkedő, erre pedig a kiadó részvényei is estek. Vajon mi lesz a THQ terveiből, ha már a kezdő löket is ilyen balul sült el?