Left 4 Dead 2

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Valve multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

A hazai eladási toplista november végéről

Az összesített toplista ezúttal szinte semmit nem változott, egyedül a Left 4 Dead 2 csúszott le egy picit, a többiek pedig ettől függően kerültek előrébb.

Kétmillió eladott példánynál tart a Left 4 Dead 2

Doug Lombardi, a Valve fejese szerint remek fogadtatás várta a Left 4 Dead folytatását mind a játékosok, mind pedig a szaksajtó körében - a számok nem hazudnak.

Hazai eladási toplista - dobogón az új Sims-addon

Még a Left 4 Dead folytatását is megszorongatta az újonnan megjelent Sims-kiegészítő, amely azonnal a harmadik helyre tornászta fel magát a hazai eladási toplistán.

Left 4 Dead 2 Gamekapocs TV videoteszt

Megszámlálhatatlan mennyiségű elfogyasztott sör után, két átszinkronizálást és három újravágást követően, tizenkét eltört billentyűzet és négy falhoz vágott egér árán, egy idegszanatóriumban kikötött vágóval (thx Tyr), végül is elkészült a világ legelső Gamekapocs videótesztje!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alighanem az ősz egyik legsűrűbb hetébe léptünk: jön az Assassin's Creed II, a Left 4 Dead 2, a God of War Collection, a Tony Hawk: Ride és az új Mario-játék is.

A közösség miatt nem jön PS3-ra a Left 4 Dead

A Left 4 Dead projektekért felelős Chet Faliszek nem kertelt, elmondása szerint csakis a közösségnek köszönhető, hogy nem jön PS3-ra a Valve zombis játéka.

Letölthető a Left 4 Dead 2 demója

Noha az előrendelők már múlt héten letölthették a Left 4 Dead 2 demóját, a nagyközönség számára csak most vált letölthetővé a kipróbálható változat.

Mozgásban a Left 4 Dead 2 demója

Sokan várják már a Left 4 Dead 2 megjelenését, hogy ismét belevethessék magukat a többszereplős zombigyilkolás rejtelmeibe. Ezt mutatja be a két új videó is.

Left 4 Dead 2 - befutott az új előzetes

Megtekinthető a Left 4 Dead 2 legújabb trailere, melyben közel háromperces betekintést nyerhetünk a Valve új csapatban zombigyilkolós lövöldéjébe.