Left 4 Dead 2

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Valve multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.
1319547644

Valve: az árak nem befolyásolják a kalózkodást

Gabe Newell szerint a növekvő játékárak nem sarkallják arra a leendő ügyfeleiket, hogy kalózkodásba kezdjenek. A Valve fejese elmondta, hogy a kalózkodás inkább szolgáltatási kérdés, nem az áraktól függ. Ha elvárható minőséget és megbízható közeget kap a játékos, nem próbálkozik másolt példányokkal.
1319018424

Valve: Source Engine 2 helyett inkább frissítünk

Chet Faliszek, a Valve fejese szerint még nincs szükség a Source Engine 2-re, inkább a már meglévő, hétéves motorjukat aktualizálják a mai kritériumoknak megfelelően. A cég álláspontja szerint "valamikor" tuti lesz új játékmotor, de most sokkal könnyebb foltozgatni, mint az alapoktól kezdve építkezni.
1315742400

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.
1314784800

Steam - csak a változások kezdete

Habár manapság a Steam az egyik legfejlettebb online játékos szolgáltatás, Gabe Newell szerint a többi cégnek nem másolnia kellene őket, hanem azon gondolkozni, mit hozhat a jövő: a Steam ugyanis jelenlegi formájában szörnyen elavulttá fog válni pár éven belül.
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.
1310454000

Képregénygyárossal szövetkezik a Valve

Bár a Valve eddig is készíttetett képregényt bizonyos sorozatairól - legutóbb éppen a Portal volt soron a második rész megjelenése kapcsán -, most komolyabb fokozatba kapcsol: egyenesen a Hellboy füzeteket is készítő Dark Horse-szal szerződött le egy 300 oldalas képregényre.
1306494040

A THQ-nak dolgoznak a Left 4 Dead fejlesztői

A Turtle Rock Studios legújabb ambiciózus projektjét a THQ adja ki majd, valamikor 2013 folyamán. Ez nem ma lesz, Danny Bilson, a kiadó elnöke szerint igazán nagy dobásra készülnek a Left 4 Dead és a Counter-Strike: Condition Zero fejlesztői. Naná, hogy a multiplayerre gyúrnak rá.
1305396022

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.