Halo: Reach X360

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.
1295697600

Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1293976851

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
1293706800

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1293361200

Munkaerőt keres a Microsoft Halo-részlege

A Bungie és a Halo közötti kapcsolat a Halo: Reach megjelenésével véget ért, hiszen a stúdió új kiadóhoz ment, és új projektbe vágott bele. Így Master Chief történetének továbbviteléről most már a Microsoft belsős fejlesztőcsapata, a 343 Industries gondoskodik, akik ezerrel keresik a megfelelő embereket.
1292923852

Halo: Reach - a multis sikersztori számokban

A Bungie a hétvégén kiadott frissítésében közzétett egy nagy felbontású képet is, amelyen a szeptemberben megjelent Halo: Reach multiplayer módjáról olvashatunk statisztikákat. A siker lényegében nem meglepő, a Reach még a Halo 3 eredményeit is könnyű szerrel pipálja le, noha még alig jelent meg.
1292589080

Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.