Halo: Reach X360

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1289293243

Call of Duty-szintű sorozattal állhat elő a Bungie

Michael Pachter szerint most, hogy a Bungie tíz évre aláírt az Activisionnel és multiplatform címet fog készíteni, olyan sorozattal állhat elő, amely felérhet akár a Call of Duty-hoz is. Az új projektről ugyan még semmit nem tudunk, de Mr. Pachter szereti megmutatni, mennyire megy neki a jóslás.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288190112

Az Apple is meg akarta venni a Bungie-t

Folytatjuk a tegnapi sztorit: mint azt már olvashattátok, Steve Jobsban, az Apple atyaúristenében felment a pumpa, mikor megtudta, hogy a Microsoft megveszi az addig főleg Mac-es játékokat fejlesztő Bungie-t. Ahogy az ma kiderült, nem is véletlenül: az Apple-t is érdekelte a csapat.
1288104000

Steve Jobs berágott a Bungie felvásárlására

Ez még akkor történt, amikor a Microsoft vásárolta meg a céget 2000-ben, amivel Xbox-exkluzív fejlesztőkké változtatták a korábban szinte csak Macintosh-játékokat készítő Bungie-t. Steve Jobs mérges lett, így a Microsoft egy külön céggel portoltatott PC-s játékokat a Mac-re.
1288080088

Halo Reach - mozgásban a Noble Map Pack

A Microsoft idei legnagyobb pénzügyi sikerét elkönyvelő Halo Reach - csodák csodájára - egy DLC formájában hamarosan kiegészül. A Noble Map Pack névre keresztelt addonban három új többjátékos arénát tehetnek magukévá a multi-huszárok. Lássuk, miként is festenek!
1288075092

A Blizzard besegítene a Bungie MMO-jába

A World of WarCraft fejlesztője az EDGE magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy szakértelmükkel szívesen besegítenének a Bungie-nak a készülő MMO-juk munkálataiba. A WoW designjáért felelős vezető, Rob Pardo szerint bár a Halo-fejlesztői újoncok az Activision családban, online játék készítésekkor érdemes megfogadniuk a nagy öregek tanácsát.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.