Metal Gear Rising: Revengeance PS3, X360

A Metal Gear-sorozat legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő tagja, melyet maga Hideo Kojima jelentett be a 2009-es E3 Microsoft-konferenciáján.
1354899600

Látnivalókon a Metal Gear Rising

A Konami a minap mutatta meg a sajtónak hányadán áll most a Metal Gear Rising: Revengeance, az esemény apropóján pedig némi publikus látnivaló csurrant-cseppent, két gameplay videót és egy raklap screenshotot kaptunk.
1354633200

Gameplay traileren a Metal Gear Rising

Kezdenek felpörögni az események a Metal Gear Rising körül, igaz, egyelőre ennek inkább a japánok a haszonélvezői. Sebaj, az új trailer azért nekünk is szól, meg kis ügyeskedéssel a demóból sem maradunk ki.
1353574800

Képeken a Metal Gear Rising

Nem kevesebb, mint huszonkét új képet kaptunk a Metal Gear-széria Raiden főszereplésével készülő spin-offjáról, a Metal Gear Rising: Revengeance-ről. A főbb karakterek kiemelése mellett az átvezetőkből és magából a játékmenetből is láthatunk néhány kockát.
1351174554

Metal Gear Rising - a gyűjtői kiadások tartalma

A Konami két különleges kiadással is kedveskedik a Metal Gear Rising: Revengeance leendő rajongói számára - egyelőre csak Japánban. A Premium Package Konami Style Special Edition egy baromi jó Raiden-figurát tartalmaz, amely a polcunk éke lehet, de megkapjuk a Cyborg Ninja DLC-t is.
1349016593

Metal Gear Rising - a TGS-trailer angol változata

A most érkezett előzetes ugyan semmiben sem mutat többet, mint a Tokyo Game Shown levetített darab, de végre nem japánul, hanem angolul szólal meg, ami valószínűleg sokaknak segít majd a megértésében. Az ötperces anyagban átvezető és gameplay egyaránt helyet kapott.
1348916420

Metal Gear Rising - plazmalámpa a gyűjtőknek

A héten megrendezésre került Eurogamer Expón erősítette meg a Konami, hogy gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Rising: Revengeance. Ráadásul egy ütős ereklyét tartalmaz a csomag: Raiden kardját kapjunk meg egy pofás plazmalámpába rejtve. Minden éjjeliszekrény kötelező dísze!
1348148865

TGS 2012: Metal Gear Rising - bossharc élesben

Az ígéretekhez híven a Metal Gear Rising: Revengeance sem hiányozhat Tokióból - a Konami mindjárt egy rakás véres és ellenállhatatlan kedvcsinálóval jelentkezett. Raiden gyakorta összeakasztja a bajuszt egy rakás veszedelmes alakkal, akiket csak úgy ölhetünk meg, ha gondolkodunk.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1345554025

Metal Gear Rising - esélyes a PC-s verzió

Korábban már volt szó róla, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance a konzolok mellett PC-re is megjelenik, de a fejlesztők azóta elvetették az ötletet. A kreatív producer szerint mégis van rá esély, ha Xbox 360-on és PS3-on jól muzsikál a produktum. Tudják, hogy van rá igény.