Metal Gear Rising: Revengeance PS3, X360

A Metal Gear-sorozat legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő tagja, melyet maga Hideo Kojima jelentett be a 2009-es E3 Microsoft-konferenciáján.
1306143000

MGS: Rising - nem tér vissza Raiden szinkronja?

Az egyszeri halandó azt gondolná, hogy ha készül egy játék, aminek teljesen Raiden áll a főszerepében, akkor a fejlesztő vagy a kiadó első dolga lesz felkeresni a karakter korábbi szinkronhangját adó színészt, hogy lezsírozza vele a dolgokat. Nos, úgy tűnik, hogy a Rising esetében nem ez a helyzet.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1299848406

MGS: Rising - a PS3-as verzió lesz a legjobb

Hiába ajnározta előszeretettel a tavalyi E3-on Hideo Kojima a Metal Gear Solid: Rising Xbox 360-as verzióját, úgy néz ki, hogy a célplatform a Sony konzolgépe lesz. A direktor indokként ismét a többi verziónál tapasztalható hardveres korlátokat jelölte meg, PS3-on ezzel nem kell szembesülnünk.
1291806055

Assassin's Creed: Brotherhood - Raiden színre lép

Sokan már javában hódolnak Ezio római kalandjának, ám a maximalistáknak jó hír, hogy a Metal Gear Solid hőse, Raiden is megnyitható karakter a játékon belül. Nincs további infónk a Ubisoft és a Konami lepacsizásáról, mindenesetre itt egy videóval mellékelt tippcsokor Raiden unlockolásához.
1288885514

Raiden is szerepelni fog az új Assassin's Creedben

Szeretjük a crossovereket, főleg ha két olyan remek sorozatot sikerül összehozni, mint a Metal Gear Solid és az Assassin's Creed. Ezek a játékok már nem először találkoznak egymással, a jó kapcsolat révén történetesen ez lesz a harmadik közös szereplésük: legközelebb Raiden megy Rómába.
1284637012

TGS 2010: Videón a Metal Gear Solid: Rising

Közel ötperces demót láthattunk a Metal Gear Solid: Risingról a Tokyo Game Shown. Raiden gyakorlatilag bármit fel tud majd szelni a játék során, elég nehéz elképzelni, hogy azt úgy vigyük végig, hogy ne essen senkinek baja - pedig a fejlesztők szerint erre is lesz lehetőség.
1283346063

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.
1282746458

Több japán stúdió lehet multiplatformos

A japán stúdiók, és főként a Konami nagy tapasztalata a GamesCommal kapcsolatban, hogy a jövő mindenképp a multiplatform lesz számukra, és a többi japán fejlesztő számára is. Ezen kívül meglepődtek, hogy Európában még mindig mennyire népszerű a PC-s játék.
1278689220

Kojima: a japán fiataloknak nincs motivációjuk

Hideo Kojima szerint a japán fiatalok elveszítették minden motivációjukat, s ellentétben nyugati társaikkal, nem tudják megvalósítani álmaikat.
1277660640

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.