Metal Gear Rising: Revengeance PS3, X360

A Metal Gear-sorozat legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő tagja, melyet maga Hideo Kojima jelentett be a 2009-es E3 Microsoft-konferenciáján.
1335866400

Metal Gear Rising - kibővült az élőszereplős teaser

Kibővült a Metal Gear Rising: Revengeance élőszereplős teasere, és bár az új előzetes sem mutat túl sok konkrétumot, azt lehet sejteni, hogy arra próbálnak célozgatni a fejlesztők: a játékban Raiden múltjáról is többet megtudunk majd, igaz, ez hősünknek nem lesz éppen kellemes.
1335598200

Vitára is megjelenik a Metal Gear Rising?

Amikor egyébként is annyira bizonytalanok vagyunk abban, hogy vajon jó játék lesz-e a Metal Gear Rising: Revengeance, nincs szükségünk még több pletykára. De, persze el sem mehetünk amellett, hogy elképzelhető, hogy a játék megjelenik PS Vitára is.
1335448820

Valami fortyog: Metal Gear Rising teaser érkezett

A szemfülesek észrevehették, hogy valami készülődik a Metal Gear Rising: Revengeance háza táján. Egy hátborzongató élőszereplős teaser látott napvilágot, a hivatalos honlapon pedig elindult egy visszaszámlálás is. Április 30-án pedig fellibben a fátyol. Vajon mire készülnek?
1332165600

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.
1326880974

Júniusban lesz játszható a Metal Gear Rising

Az újrabemutatott, újrafejlesztett Metal Gear Rising az idei E3-on lesz először játszható, így ekkor derül ki majd ki, mit műveltek vele ténylegesen a Platinum Games szakemberei. Hideo Kojima és Tatsuya Minami mindenesetre bizakodó, tehát semmi okunk rá, hogy mi ne legyünk azok.
1323957600

Metal Gear Rising - PS3 a vezető platform

Úgy tűnik, az internet nem tud elég információt kapni a fejlesztőváltáson átesett Metal Gear Risingról. Így most mindenképpen meg kellett tudnunk, hogy Platinum Games melyik platformot tekinti elsődlegesnek a készítés során, bár a végeredmény valószínűleg nem meglepő.
1323871200

Eredetileg a Boss lett volna az MGS5 főszereplője

Kojima végre némileg tiszta vizet öntött a pohárba: véget vetett a találgatásoknak a Metal Gear Rising projekt indulását és annak körülményeit illetően, illetve felfedte azt is, hogy eredetileg milyen sztorit talált ki a Metal Gear Solid 5-nek. A helyzet mindenesetre érdekes...
1323795600

Kibővített Metal Gear Rising-előzetes érkezett

A Platinum Games tényleg új lendületet adott a fejlesztésnek, a bejelentés óta összesen nem láttunk annyi anyagot a játékból, mint az utóbbi pár napban. A VGA 2011-es bemutató után most itt a kibővített előzetes, hogy leellenőrizhessük, jó irányba haladnak-e a fejlesztések.
1323703313

Újabb Metal Gear Rising: Revengeance részletek

A hétvégén tartott VGA díjátadó óta számos apró érdekességre derült fény a Metal Gear Rising: Revengeance kapcsán. Azt már tudtuk, hogy Kojima lepasszolta a projektet a Bayonettáért is felelős Platinum Gamesnek, akik több kritériumot is megszabtak és még a sztoriba is beleszólásuk van.
1323583755

VGA 2011: Metal Gear Rising trailer, fejlesztőváltás

Ahogy azt korábban tudni lehetett, visszatért a Metal Gear Solid legújabb fejezete: Kojimáék változtattak egy kicsit a neven, leigazolták a Bayonetta fejlesztőbrigádját a projekt mellett, és összeraktak egy új gameplay trailert a játékból - na, a megjelenési dátum, az még mindig hiányzik.