Metal Gear Rising: Revengeance PS3, X360

A Metal Gear-sorozat legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő tagja, melyet maga Hideo Kojima jelentett be a 2009-es E3 Microsoft-konferenciáján.
1361121117

Metal Gear Rising - cinematic trailer érkezett

Napok vannak hátra a Metal Gear Rising: Revengeance megjelenéséig, ezzel együtt a trailerhadjárat is a végéhez közelít: a Konami és a Kojima Productions ezúttal egy gondosan megrendezett cinematic trailert adott ki.
1360652443

Metal Gear Rising - videón a Desperado Elite

Az biztos, hogy Raidennek nem lesz könnyű dolga. Négy elit harcossal gyűlik meg a baja, akik Desperado Elite néven hívják magukat - legyőzésükhöz minden fondorlatot be kell vetnünk. Lássuk őket mozgásban!
1360000858

Metal Gear Rising - a főnökök fegyverei

Hihetetlen, de már öt napja nem adtunk hírt a Metal Gear Rising: Revengeance-ről - gyorsan pótoljuk, mielőtt az elvonási tünetektől habzani kezdene a szátok. Ezúttal a főellenségek mordályaira csodálkozhatunk rá.
1359468025

Metal Gear Rising - kiborgok, nindzsák és pengék

Újabb videótrióval jelentkezett a Plantinum Games a Metal Gear Rising: Revengeance-ről. A mai felhozatalban lesznek kiborgok, kiborgnindzsák, és persze Raiden magas frekvenciájú pengéjére is vetünk egy pillantást.
1359097202

Metal Gear Rising - reggeli videóözön

Remélhetőleg minden érdeklődő kipróbálta már a Metal Gear Rising: Revengeance demóját. Ettől függetlenül a Konami három új gameplay-felvételt tett közzé Raiden főszereplésével, amely párizsi és zsömle mellé tökéletes.
1358686800

Metal Gear Rising - Kojima nem Raident akarta

Hideo Kojima egy interjúban árulta el, hogy ő eredetileg nem Raident akarta a Metal Gear Rising főszereplőjének, hanem Gray Foxot, ez esetben viszont sokkal jobban bele kellett folynia a fejlesztési munkálatokba.
1358514045

Metal Gear Rising - főnökharc élesben

Raidennek alaposan meggyűlik majd a baja a főellenségekkel. A Metal Gear Rising: Revengeance friss kedvcsinálójában négy főmuftiról hull le a lepel, akik közül az egyik tényleg muff... Bocsi.
1358247634

A jövő héten jön a Metal Gear Rising demója

A Konami végre megtörte a csendet és napra pontos megjelenési dátummal szolgált a Metal Gear Rising: Revengeance demóját illetően. A kipróbálható változat a jövő héten debütál, addig egy videóban gyönyörködhetünk.
1357914070

Metal Gear Rising - új kosztümök a DLC-ben

Habár a Metal Gear Rising: Revengeance csak február végén jelenik meg, már most borítékolható, hogy egy rakat DLC-t tölthetünk le hozzá a megjelenés után. Lássuk, hogy milyen új gúnyákat húzhatunk magunkra.
1355479200

Januárban jön a Metal Gear Rising demója

A jövő hónapban nyugaton is elérhetővé válik a Metal Gear Rising: Revengeance demója - mármint publikusan, mert a Zone of the Enders HD Collection mellé most is jár a kipróbálható változat.