Shadow Complex PC, PS4, X360, XBOXONE

A Gears of War fejlesztőinek játéka, melyben oldalnézetben kell mindenkit felaprítanunk a pályákon.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas májusnak nézünk elébe, jobbnál-jobb játékok érkeznek majd a hónapban. Az egyikük már holnap boltokba kerül, de a Battlebornon túl is van élet, nézzük, mire számíthatunk még!

Shadow Complex - májusban jön PlayStation 4-re

Ahogy azt a Chair Entertainment ígérte, jövő hónapban PlayStation 4-re is ellátogat a Shadow Complex újrahangolt változata, ami egyelőre csak PC-n és Xbox One-on kipróbálható.

Májusban új platformokra is jön a Shadow Complex

Az Epic Games és a Chair Entertainment hivatalosan is megerősítette, hogy a Shadow Complex tavalyi PC-s kitérője nem a véletlen műve volt, a korábban csak Xbox 360-on játszható játék ugyanis májusban Steamre és PS4-re költözik.

TGA 2015: Ingyenes a PC-s Shadow Complex

Igazak voltak a hírek, a The Game Awardson bejelentették a Shadow Complex PC-s változatát. Még jobb, hogy limitált ideig ingyenesen tölthetjük le az új és nem mellesleg feljavított verziót

PC-re is jön a Shadow Complex?

Az Epic Games és a Chair Entertainment közös játéka még 2009-ben jelent meg Xbox 360-ra, és a korosztálybesorolásért felelős PEGI honlapja szerint PC-re is megkapjuk a kalandot. De hol az Xbox One-os változat?

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!

Shadow Complex 2 - a dizájn nagyrészt készen van

Mindig is rejtély volt a közvélemény számára, hogy az Epic és a Chair miért nem folytat egy olyan jól sikerült játékot, mint a Shadow Complex, mígnem Cliff Bleszinski egy interjú során elárulta, hogy a tervezés tulajdonképpen készen van, most éppen partnert keresnek a projekt befejezéséhez.

Folytatódhat a Shadow Complex

A Chair Entertainment kreatív igazgatója szerint folytatódni fog a Shadow Complex, a kérdés már csak az, hogy mikor. Az úriember emellett a tegnap megjelent iPad 2 kapcsán is nyilatkozott: úgy gondolja, hogy az új tablet olyan erős, hogy sokkal több hardcore játék érkezhet rá, mint korábban.