Shadow Complex PC, PS4, X360, XBOXONE

A Gears of War fejlesztőinek játéka, melyben oldalnézetben kell mindenkit felaprítanunk a pályákon.

Folytatódhat a Shadow Complex

A Chair Entertainment kreatív igazgatója szerint folytatódni fog a Shadow Complex, a kérdés már csak az, hogy mikor. Az úriember emellett a tegnap megjelent iPad 2 kapcsán is nyilatkozott: úgy gondolja, hogy az új tablet olyan erős, hogy sokkal több hardcore játék érkezhet rá, mint korábban.

Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Shadow Complex

Azóta várjuk epekedve ezt az Xbox Live Arace csodát, mióta először megláttuk a legendás Unreal-designer istenség, CliffyB bemutatóját az E3 Microsoft konferenciáján. A Gears of War fejlesztéséért is felelős úriember ezúttal egy letűnt korszak a klasszikus játékstílusába nyúl bele, hogy megmutassa, milyennek is kellene lennie manapság egy háromezer forintos anyagnak.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

E3 2009: Még több videó a legjobb játékokról

Crysis 2, DJ Hero, Forza Motorsport 3, Quantum Theory, Rabbids Go Home, Shadow Complex, The Beatles: Rock Band és Tony Hawk: Ride - és még mindig nincs vége!

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!