Shadow Complex 2 - a dizájn nagyrészt készen van

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindig is rejtély volt a közvélemény számára, hogy az Epic és a Chair miért nem folytat egy olyan jól sikerült játékot, mint a Shadow Complex, mígnem Cliff Bleszinski egy interjú során elárulta, hogy a tervezés tulajdonképpen készen van, most éppen partnert keresnek a projekt befejezéséhez.

A korábbi felvetést pontosítva: az sosem volt kérdés, hogy az Epic folytatni akarja az Xbox Live-ra megjelent Shadow Complexet, inkább az volt a probléma, hogy sosem jutott el odáig, hogy érdemben tudjon foglalkozni a projekttel.

Mint azt Mike Capps, a vállalat elnöke is elmondta korábban, annak idején a Shadow Complex 2-t konkrétan az iOS-platformokra megjelent Infinity Blade miatt tették fiókba, akkor ugyanis az a cél élvezett prioritást, hogy az Epic a mobilok piacán is megvethesse a lábát.

CliffyB a Gamasutrának árulta el, hogy ugyan még azon is gondolkodtak, hogy a Shadow Complexet küldik az iPhone-on csatába, végül az Infinity Blade ötlete ("Punch Out!! kardokkal és RPG-elemekkel", mondja) nyert. Mindenesetre a Shadow Complex 2 nem halt meg teljesen, Bleszinski szerint a tervezési feladatok nagyrésze készen van, most éppen partnert keresnek a játék befejezéséhez, és azután megjelenhet a várva-várt folytatás. 

6.
6.
hakydakillah
Imádtam ezt a játékot, örülnék nagyon egy jó kis folytatásnak :-)
5.
5.
Ares
Üdv! Gratulálok a cikk írójának!
Egyébként a véleményem: F@sz@
3.
3.
l.rics16
megláttam a képet hogy csávesz elemlámpával álldogál azt hottem vami alan wakes cuccró van szó
2.
2.
Necreon
#1: Őszintén, tiszta szívemből szeretnék gratulálni ehhez a tartalmas, sokatmondó post-hoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...