Mega Man Star Force 3: Red Joker

A Mega Man Star Force harmadik részének "vörös kiadását" a Red Joker alcímű játék testesíti meg.
1513587649

Harmincadik születésnapját ünnepli Mega Man

A Tomb Raider-sorozat után egy másik klasszikus is jubilált, az évek során közel 50 különböző epizódot, illetve kiadást megélt Mega Man-sorozat ugyanis a múlt héten harmincadik születésnapját ünnepelte.
1459684800

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1284995280

Borzasztó játékokat fejlesztenek a japán stúdiók

Legalábbis ez a véleménye a Capcom egyik legjobb játéktervezőjének, Keiji Inafune mesternek. Mostanában egyre több japán játékkészítő nyilatkozza a saját országáról és honfitársairól, hogy képtelenek igazán jó játékokat készíteni, s lemaradtak a nyugathoz képest.
1246175460

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét még a játékokat nézve is a filmek rajongóinak kedvez: megjelenik az új Harry Potter és az Ice Age, de western témában érkezik a Call of Juarez: Bound in Blood is.