Dust 514

Az EVE Online készítőinek legújabb alkotása, amely a közkedvelt EVE univerzumban játszódik.

Májusban leállnak a Dust 514 szerverei

Májusban, három év után a CCP PlayStation 3-exkluzív shootere, a Dust 514 végleg lehúzza a rolót. Már nem is várható több frissítés az EVE világában játszódó free-to-play címhez.

Ilyen lesz az EVE-univerzum jövője

A múlt héten lezajlott EVE FanFestről még egy látványos előzetessel szolgálhatunk, melyben a CCP munkatársai látványos gameplay és CGI-jelenetekkel tarkított képsorokat vetítettek le az EVE-univerzum jövőjéről.

E3 2013: Az első videócsokor

A második napján járó expóról annyi mozgókép landolt az éterbe, hogy a fontosabbakon kívül nem lenne esélyünk mindegyiknek külön hírt szenteli. A mai ömlesztett adag: Daylight, Dust 514, Bayonetta 2 és a többiek.

Hackertámadás érte a Dust 514 szervereit

DDoS-támadás érte az EVE Online-nak és a Dust 514-nek is helyet adó clustert, ezért egyelőre egyik játék sem érhető el. A készítők már dolgoznak a megoldáson, állítólag mindjárt végeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, a múlt héten mindenki előre felkészült a dogájára vagy a vizsgájára, mert a következő napokban akad majd egy-két érdekesség, ami miatt valószínűleg nem jut idő a tanulásra.

Dátumot kapott a Dust 514

A World of Darkness-infók mellett egy Dust 514-megjelenési dátumot is hozott az EVE Fanfest, a CCP bejelentette, hogy május közepén bőgnek fel az EVE Online-t kísérő online FPS szerverei.

GDC 2013: Előzetesen a Dust 514

Adósak vagyunk még a Dust 514 héten megjelent előzetesével, ami a free-to-play MMOFPS Uprising című frissítését hivatott bemutatni. A májusi kiegészítővel végre élesedik a Planetary Conquest fícsör is.

Tudj meg mindent a Dust 514-ről!

Free-to-play címeket tekintve a PlayStation 3-at sem kell félteni: az egyik legígéretesebb alkotás, a Dust 514 zárt bétatesztje jelenleg is zajlik. Ha eddig ódzkodtál a címtől, akkor itt az idő, hogy részletesen is bemutatkozzon előtted a harc, a járművek és minden bevethető finomság.

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...