Dust 514

Az EVE Online készítőinek legújabb alkotása, amely a közkedvelt EVE univerzumban játszódik.

Ingyenes lesz a Dust 514 is

A CCP az Eurogamernek árulta el, hogy a korábbi tervekkel ellentétben az EVE Online mellékágának tekinthető Dust 514 free-to-play játék lesz, a játékosok díjmentesen tölthetik le a programot a PSN-ről, és mikrotranzakciók útján vásárolhatnak majd különféle apróságokat.

Dust 514 - megváltoztatja a konzolokat

Legalábbis a PS3-at, mert csak arra jelenik meg. És legalábbis a fejlesztő CCP szerint. A játék ugyanis egy egyedi kapcsolatot ápol a PC-n működő EVE Online MMO-val, s ez az együttműködés olyan irányba nyitja meg a konzolok lehetőségeit, amire korábban nem volt példa.

E3 2011: PlayStation 3-exkluzív a Dust 514

A CCP vezérigazgatója a Sony sajtókonferenciáján erősítette meg a korábbi pletykákat: a Dust 514 kizárólag PlayStation 3-ra fog megjelenni, de ennek ellenére állandó összeköttetésben áll majd a PC-s EVE Online-nal. A játékról vadi új látnivalókat is kaptunk, feltétlenül nézzétek meg őket!

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.

Újabb trailert kapott a Dust 514

A PC-n hódító Eve Online egy multiplatform mellékágat kap hamarosan, mely voltaképpen egy FPS-MMO hibrid lesz. A Dust 514-ben a PC-s és a konzolos játékosok együtt játszhatnak majd, a játékban véghezvitt események befolyásolják az Eve Online világát is - ígéri a fejlesztést végző CCP.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

GamesCom 09: MMOFPS az EVE Online készítőitől

Az EVE Online készítői új játékon dolgoznak, amely az MMOFPS műfajba sorolható, s a közkedvelt EVE univerzumban fog játszódni. Két kép is érkezett.

FPS készül az EVE Online alapján

Az EVE Online címet viselő MMORPG fejlesztői egy sajtótájékoztatón árulták el, hogy a jövőben akár belső nézetű lövölde is készülhetne játékuk alapján.