Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse teszt

Razer, Roccat, RAT, Mad Catz, Alienware, Logitech. Ha játékos kiegészítőről van szó, akkor nagyjából ők jöhetnek csak szóba, ezúttal pedig a lista utóbbi tagja örvendeztetett meg egy vadi új egérrel. Íme a Logitech G602-es.

Az új Maximulator tesztje

Hova jutott tavaly óta az ország legígéretesebb autószimulátora? Nos, a srácok nem ültek a babérjaikon, a cucc még jobb, mint legutóbb. De ami a lényeg: most már bárki kipróbálhatja a Maximulatort!

Logitech PowerShell teszt

Imádom az iPhone-omat, és imádok rajta játszani is, viszont mégis az őrületbe tud kergetni, mikor eltűnik a markomban a telefon, és mindent egy kis képernyőről kell irányítanom.

Alienware 17 laptopteszt

Brutális hardver, eloxált alumínium és magnéziumötvözetből készült ház, állítható színekben világító billentyűzet, 757.900 forintos ár. Ez az új Alienware 17 laptop, ami nem is a csúcsmodell. Van másfélmilliós gépük is.

Oculus Rift Development Kit 1 teszt

Végre mi is kipróbálhattuk, hogyan fogjuk látni és átélni a jövő játékait. Nos, teljes térérzetben. A virtuális valóság hamarosan tényleg mindenki otthonába eljuthat az Oculus Riftnek köszönhetően.

HTC One Max teszt

„És amikor telefonálsz, nem zavar, hogy a seggeddel kell beszélned?” Ez volt az első kérdés, mikor megmutattam az új HTC One Max-et otthon. Nos, igen. Tényleg rohadt nagy. De pont ezért annyira jó.

Mennyibe kerül egy durva filmes játéksarok?

Mit tehet az ember, ha milliárdos család szülötte, és imád filmet nézni, meg játszani? Nem fog azon tűnődni, hogy mi képviseli a neki megfelelő ár-érték arányt a piacon, egyszerűen bemegy a boltba, és megveszi mindenből a legjobbat.

ASUS Padfone 2 teszt

Innovációból soha nem volt hiány a tajvani gyártónál, az ASUS Padfone 2 pedig remek példa arra, hogy a szokatlan ötletekből működőképes, szerethető termék váljon. A tabletbe dokkolható csúcsmobil már nem is annyira merész elgondolás.

Ezek a jövő gamer cuccai

Múlt hét pénteken zárta be a kapuit a Las Vegas-i Consumer Electronics Show, vagyis a CES. Az expó egy sor érdekes bejelentést hozott, ráadásul ezek közül nem kevés gamer vonatkozású volt.

Ilyen PC-t kérj karácsonyra

Itt vannak a következő generációs konzolok, de PC-t is kéne fejleszteni és jön a karácsony. Összezavarodtál? Nem kell a PS4? Nem tudod milyen PC-t rakj össze, hogy állja a sarat a next-gen gépekkel szemben? Segítünk!