Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

Sony Smartwatch 2 okosóra teszt

„Pajti, gyere értem” - mondta Michael, szájához emelve óráját, KITT pedig pár másodperc múlva padlógázzal, csikorogva fordult be a sarkon. A Sony Smartwatch 2 ilyet nem tud, de már nincs messze ez se.

Samsung Galaxy Note Pro teszt

Varrott bőr hátlap. A legszebb dolog, ami egy tablettel történhet. A Samsung Galaxy Note Pro nem olcsó darab, cserébe viszont az egyik leggyorsabb, és legjobb minőségű táblagép, ami valaha készült.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite teszt

A másik véglet. Kicsi, gyenge, de szexi és imádnivaló. A 7”-os kijelzővel felszerelt Samsung Galaxy Tab 3 Lite tökéletes ellentéte a múlt héten tesztelt Dell XPS 18-nak. Mindkettő kéne. De teljesen másra.

Dell XPS 18 gépteszt

Hasadásos elmezavar, skizofrénia. Olyan kóros állapot, amelyet a mentális folyamatok összeomlása, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása jellemez. A Wikipédia szócikkéből.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse teszt

Razer, Roccat, RAT, Mad Catz, Alienware, Logitech. Ha játékos kiegészítőről van szó, akkor nagyjából ők jöhetnek csak szóba, ezúttal pedig a lista utóbbi tagja örvendeztetett meg egy vadi új egérrel. Íme a Logitech G602-es.

Az új Maximulator tesztje

Hova jutott tavaly óta az ország legígéretesebb autószimulátora? Nos, a srácok nem ültek a babérjaikon, a cucc még jobb, mint legutóbb. De ami a lényeg: most már bárki kipróbálhatja a Maximulatort!

Logitech PowerShell teszt

Imádom az iPhone-omat, és imádok rajta játszani is, viszont mégis az őrületbe tud kergetni, mikor eltűnik a markomban a telefon, és mindent egy kis képernyőről kell irányítanom.

Alienware 17 laptopteszt

Brutális hardver, eloxált alumínium és magnéziumötvözetből készült ház, állítható színekben világító billentyűzet, 757.900 forintos ár. Ez az új Alienware 17 laptop, ami nem is a csúcsmodell. Van másfélmilliós gépük is.

Oculus Rift Development Kit 1 teszt

Végre mi is kipróbálhattuk, hogyan fogjuk látni és átélni a jövő játékait. Nos, teljes térérzetben. A virtuális valóság hamarosan tényleg mindenki otthonába eljuthat az Oculus Riftnek köszönhetően.

HTC One Max teszt

„És amikor telefonálsz, nem zavar, hogy a seggeddel kell beszélned?” Ez volt az első kérdés, mikor megmutattam az új HTC One Max-et otthon. Nos, igen. Tényleg rohadt nagy. De pont ezért annyira jó.