Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

Logitech G940 teszt

Nehéz lenne megmondani, miért érdekelt annyira a Logitech G940, hogy a csomaggal hazaérve olyan intenzitással láttam neki a kibontásának, mintha Karácsony lenne. Aztán rájöttem: még mindig ott lakozik bennem is a mindannyiunkban megbúvó kisgyerek, aki ötévesen pilóta akart lenni!

Hardver rovat - Logitech Wireless Guitar teszt

Tízezren üvöltik a neved, a stadion zsúfolásig van rajongókkal, még felszívsz egy csík kokaint az üvegasztalról, aztán indulhat a rock and roll. Elsőként a dobos lép színpadra, eszméletlen női visítás veszi kezdetét, közben feláll a zenekar, vadul dolgoznak a füstgépek, s mikor a reflektorok is bekapcsolódnak, te már ott állsz elől, néhány centire a tömegtől. Vársz egy fél percet, néma csendben állva, majd flegmán hátat fordítasz nekik, és belecsapsz a húrok közé!

Hardver rovat MSI GT740 gamer laptop teszt

Folytatódik a megfizethetetlen árú gamerlaptop sorozatunk, ami egyfajta védjegyévé vált már a pár hónapja induló fantáziadús nevű Gamekapocs Hardver Rovatnak. Legutóbb az ASUS 3D-vel kombinált játékos masinájától és az Alienware csúcsnotijától voltunk elájulva, ám az MSI úgy döntött, hogy húszra lapot húz, amikor a kezünkbe nyomta a brutális GT740-et. Kár, hogy nem jött be.

Alienware M17x gamer laptop teszt

A Gamekapocs hardver rovata nem adja lejjebb, a múltkori 3D-s ASUS gamer laptop után most az Alienware csúcs hordozható gépét teszteltük le. Küldetésünk az elérhetetlenül drága játékgépek bemutatására kérlelhetetlenül folytatódik.

Hardver rovat Logitech gamer cuccok

A svájci dolgoknak van egy különleges, semmi másra nem hasonlító kisugárzása. Az óra, a bicska, a csoki, vagy hogy mást ne említsek, a svájci frank mind egyfajta nemzeti büszkesége a kicsiny Nyugat-európai országnak, és bár sokáig sorolhatnánk az onnan származó nagy márkákat, kocka fejjel most csak egyetlen nevet emelnék ki a tömegből, és ez pedig nem más, mint a Logitech.

Hardver rovat ASUS G51J 3D gamer laptop + 3D Vision teszt

Hardveres rovatunk lassan átmegy a Gamekapocs hivatalos gamerlaptop-rovatává, hiszen egy ideje már semmi mást nem teszteltünk. Hiába emlegetem drága főszerkesztőnknek, hogy a változatosság kedvéért néha szemügyre kéne venni egy-egy kormányt, videokártyát, vagy rakétakilövő állomást, „sajnos” sosem hallgat rám. Ennek megfelelően legújabb áldozatunk az ASUS kifejezetten 3D-s játékra tervezett notija, amitől teljesen letettük a hajunkat.

MSI GX623 gamer notebook

Nagy hírverés közepette tért vissza a porondra az MSI gamer-laptop vonalának legújabb képviselője, a GX623. Szeretünk játszani és szeretjük a laptopokat is, de a két dolog az én könyvemben valamiért sosem fért el egy mondatban. Egészen mostanáig.

Alienware Aurora Desktop teszt

Nálunk járt tesztelésre a nagy teljesítményű gamer PC-ket gyártó Alienware frissített Aurora modellje, mely nem csak teljesítményével, de kinézetével is elkápráztatott minket. Ha azt hitted, egy személyi számítógépet nem lehet érdekessé tenni, nagyot tévedtél!

Hardver rovat NVidia 3D Vision

Manapság a PC tulajok nincsenek úgy elkényeztetve hardvertámogatás szempontjából, mint régebben. Pedig anno mekkora hatalmas újításnak számított a PhysX, mellyel még realisztikusabb fizikát varázsolhattunk játékainkba, illetve a különböző csatlakoztatható irányítóeszközök, melyek egy-egy szimulátorhoz vagy programhoz lettek fejlesztve...