Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

Mennyibe kerül egy durva filmes játéksarok?

Mit tehet az ember, ha milliárdos család szülötte, és imád filmet nézni, meg játszani? Nem fog azon tűnődni, hogy mi képviseli a neki megfelelő ár-érték arányt a piacon, egyszerűen bemegy a boltba, és megveszi mindenből a legjobbat.

ASUS Padfone 2 teszt

Innovációból soha nem volt hiány a tajvani gyártónál, az ASUS Padfone 2 pedig remek példa arra, hogy a szokatlan ötletekből működőképes, szerethető termék váljon. A tabletbe dokkolható csúcsmobil már nem is annyira merész elgondolás.

Ezek a jövő gamer cuccai

Múlt hét pénteken zárta be a kapuit a Las Vegas-i Consumer Electronics Show, vagyis a CES. Az expó egy sor érdekes bejelentést hozott, ráadásul ezek közül nem kevés gamer vonatkozású volt.

Ilyen PC-t kérj karácsonyra

Itt vannak a következő generációs konzolok, de PC-t is kéne fejleszteni és jön a karácsony. Összezavarodtál? Nem kell a PS4? Nem tudod milyen PC-t rakj össze, hogy állja a sarat a next-gen gépekkel szemben? Segítünk!

ASUS ROG TYTAN CG8580 gamer PC teszt

Bemész a boltba, leteszel az asztalra több százezer forintot, talicskán kitolod a baromi nagy dobozt az autóig, hazamész, áram alá helyezed a szörnyeteget, és játszol. Szép az élet!

ASUS Transformer Pad TF701T teszt

Megnéztük mit tud az Asus legújabb, Tegra 4-es tabletje, ami mellesleg egy pici notebookká is átalakítható. Annyira megszerettük, hogy mostantól androidos játékokat tesztelünk.

Asus ROG G750 gamer laptop teszt

Az országban elsőként járt nálunk az Asus teljesen felfrissített G750-es gamer laptopja. Brutális erő egy brutális házban, hatalmas méretek és utánozhatatlan karizma jellemzik ezt a szörnyeteget. Lássuk bővebben.

De mi az a G-Sync, és miért lesz jó nekünk?

Miután az AMD bemutatta a Mantle-t, az Nvidia sem várhatott sokáig, hogy valami olyat villantson, amitől globálisan a nadrágjába csinál minden keményvonalas PC-s játékos. Ez lett a G-sync, de persze van itt azért még más is...

Steam Machine - a Valve szabadságharca

Csupa érdekes kérdés fogalmazódott meg a játékosokban nemrég, mikor Gabe Newell felvázolta, hogyan képzeli el a játékipar jövőjét. De mi hívta életre a SteamOS-t és a Steam Machine-t? És egyáltalán: mi az esélye annak, hogy be is jön a Valve számítása?

De mi az a Mantle, és miért lesz jó nekünk?

Az AMD tegnapi konferenciáján bejelentette a Mantle-t. Ez az egy szó, és a mögötte álló technológia közelebb hozhatja egymáshoz a PC-s és konzolos technikát, és jelentősen megváltoztathatja a PC-s játékfejlesztést.