Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

ASUS ROG TYTAN CG8580 gamer PC teszt

Bemész a boltba, leteszel az asztalra több százezer forintot, talicskán kitolod a baromi nagy dobozt az autóig, hazamész, áram alá helyezed a szörnyeteget, és játszol. Szép az élet!

ASUS Transformer Pad TF701T teszt

Megnéztük mit tud az Asus legújabb, Tegra 4-es tabletje, ami mellesleg egy pici notebookká is átalakítható. Annyira megszerettük, hogy mostantól androidos játékokat tesztelünk.

Asus ROG G750 gamer laptop teszt

Az országban elsőként járt nálunk az Asus teljesen felfrissített G750-es gamer laptopja. Brutális erő egy brutális házban, hatalmas méretek és utánozhatatlan karizma jellemzik ezt a szörnyeteget. Lássuk bővebben.

De mi az a G-Sync, és miért lesz jó nekünk?

Miután az AMD bemutatta a Mantle-t, az Nvidia sem várhatott sokáig, hogy valami olyat villantson, amitől globálisan a nadrágjába csinál minden keményvonalas PC-s játékos. Ez lett a G-sync, de persze van itt azért még más is...

Steam Machine - a Valve szabadságharca

Csupa érdekes kérdés fogalmazódott meg a játékosokban nemrég, mikor Gabe Newell felvázolta, hogyan képzeli el a játékipar jövőjét. De mi hívta életre a SteamOS-t és a Steam Machine-t? És egyáltalán: mi az esélye annak, hogy be is jön a Valve számítása?

De mi az a Mantle, és miért lesz jó nekünk?

Az AMD tegnapi konferenciáján bejelentette a Mantle-t. Ez az egy szó, és a mögötte álló technológia közelebb hozhatja egymáshoz a PC-s és konzolos technikát, és jelentősen megváltoztathatja a PC-s játékfejlesztést.

JXD S5100 androidos játékkonzol teszt

Már megint a kínaiaknak jutott eszébe az, amit a Samsung, az LG vagy a Sony is megcsinálhatott volna. Sokkal jobb minőségben, sokkal nagyobb felhajtással. De nem tették. Így született meg a JXD S5100.

Maximulator bemutató

Nem olyan régen kaptunk egy megkeresést a Maximulator csapatától, hogy véletlenül nem szeretnénk-e betérni hozzájuk, megnézni, hogy min munkálkodtak az utóbbi pár évben.

Asus G74SX teszt

Hardver rovatunk a Cooltúra rovatunkhoz hasonlóan bizonytalan időközökként tér vissza, akkor viszont a málnaszörptől kezdve az utánfutós traktorig bármit letesztelünk. Mostani alanyunk a kettő közé esik, az Asus legújabb, játékosoknak szánt laptopjáról van ugyanis szó.

Logitech G27 teszt

Megjelent a Gran Turismo 5, s mivel ez a generáció legjobban várt autóverseny szimulátora, úgy gondoltuk, ennek kapcsán megnézzük a Logitech legprofibb, PC és PS3 kompatibilis force feedbackes kormányát. Vajon ez a tökéletes választás a célra?