Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City

A Grand Theft Auto eddig csak DLC-ként elérhető The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony kiegészítője egy csomagban, szépen csomagolva.
1339653637

Az MW3-at játsszák legtöbbet Xbox Live-on

Befutott a Xbox Live-ról szóló toplista legfrissebb kiadása - a június 4-gyel kezdődő héten ismét a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legtöbbet játszott játék, utána a Minecraft következik és a dobogó harmadik fogát a Black Ops első része csípte meg. A GTA 4 továbbra is a PC-sek kedvence.
1329139800

2.0-s szintre emelkedett a GTA IV grafikája

Legalábbis egy mod segítségével, amit sok rajongó már régóta használ arra, hogy az egyébként sem kifejezetten ronda Grand Theft Auto IV grafikáját szinten tartsa az új rész megérkezéséig. Az iCEnhancer 2.0-s verziója egészen durva látványvilágot produkál.
1322208000

Ilyen a GTA V trailere GTA IV köntösben

Lelkes rajongó készítette el a most bemutatandó videót: fogta a Grand Theft Auto V rongyossá nézett előzetesét, levette róla a szinkront, kijegyzetelte a kulcsfontosságú jeleneteket, majd megcsinálta azokat a Grand Theft Auto IV világában - valószínűleg a játék videóvágója remek segítséget kínált.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316709000

Nem marad örökre csúcson a Grand Theft Auto

Habár ma sem teljesen egyértelmű, hogy melyik a legnépszerűbb szórakoztatóipari franchise a világon, de jelenleg még sokan a Grand Theft Auto-sorozatot tartják annak. Kedvenc elemzőnk, Michael Pachter szerint azonban ez már nem marad sokáig így, a Call of Duty be fog előzni.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1313406000

Citizen Skywatch - újabb kamuoldal a Rockstartól

Vajon meddig képes játszani a Rockstar a rajongók idegrendszerével? Meddig fog még kamu- és helyfoglaló oldalakat beregisztrálni? Vajon mikorra tartogatják a bejelentést? Nos, ezekre ugyan választ most sem kapunk, de egy-egy újabb reménysugár azért kell a túléléshez.
1308222023

Új stúdiókat nyitott az Avalanche és a Rockstar

Míg más ígéretes fejlesztőcsapatokat sorra zárnak be a kiadók, másokat elkerül a belsős stúdiók zűrzavaros élete. Ilyen a Rockstar és az Avalanche is, akik újabb kirendeltségeket nyitottak meg nemrégiben. Míg előbbi a mobil platformot helyezi előtérbe, az utóbbi a nagy költségvetésű címekre rendezkedett be.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1304519400

Egymilliárd dollárt követelnek a Sony-tól

Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a Sony ellen, és ezúttal azt is kikötötték: egymilliárd kanadai dollár kártérítést követelnek a konzolgyártótól, amiért illetéktelen kezekbe kerültek a PlayStation Networkön keresztül megosztott személyes adatok. A Sony-tól már az amerikai kongresszus is válaszokat vár.