Medal of Honor PC, PS3, X360

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.
1298106000

Hivatalosan is készül a Medal of Honor 2

A Medal of Honor producere, a terebélyes szakállal megáldott Greg Goodrich tegnap a hivatalos Medal of Honor blogon megerősítette, hogy valóban készül háborús FPS-ük következő része. Bár az előző fejezet kritikái nem tündököltek, mégis 5 millió darab talált gazdára belőle, szóval itt az idő a hibák orvoslására!
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1296651600

Vesztességgel zárta az ünnepi szezont az EA

Az ünnepi szezon hagyományosan a kiadók legerősebb időszaka szokott lenni, legalábbis a menedzsment szeretné, ha az lenne. Az Electronic Artsnak ez most nem jött össze, dacára a Need for Speed: Hot Pursuit és a Medal of Honor sikereinek, vesztességgel zárt a vállalat.
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294762959

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Továbbra is a FIFA legújabb része vezeti a hazai játékeladási toplistákat. A hír nem meglepő, ahogy lényegében a listák további része sem: a vásárlók még mindig a szokásos slágercímekre, köztük az újabban nagy népszerűségnek örvendő Kinect-játékokra fizetnek be így az ünnep után.
1293976851

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.