Medal of Honor PC, PS3, X360

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.
1286872866

Medal of Honor - videón a játék első órája

Erősen spoiler-gyanús műsorral jelentkezett a Gametrailers TV, a mai napon boltokba kerülő Medal of Honor első pályáit mutatják be, a játék fődesignerének tolmácsolásában. Ha FPS-fan vagy, akkor megtekintését semmilyen körülmények között nem ajánljuk. De ha nem bírod ki futár érkezéséig, tömény egy órának nézel elébe.
1286794088

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.
1286366940

Jack Thompson legyőzte a Medal of Honort

Legalábbis ő így látja. A hírhedt jogász ugyanis személyes győzelemnek tekinti, hogy a Medal of Honor többjátékos üzemmódjából kikerültek a tálibok, s egyszerűen csak "ellenséges erőként" van feltüntetve az amerikai hadsereggel szembenálló fél.
1286117201

Hétfőn indul Medal of Honor PC-s nyílt béta

Jelenleg kizárólag a PC platformon indul el a hamarosan megjelenő Medal of Honor nyílt bétatesztje. Ha korábban még nem próbáltad a játékot, itt az alkalom, hogy a vásárlás előtt beleugorj kicsit az FPS-ek trónkövetelőjének többjátékos üzemmódjába.
1286021237

Medal of Honor - géppuskafészek a hegytetőn

Mi lehet annál felemelőbb, amikor Afganisztán porlepte, sziklás hegyvidékén, a felkelő nap sugaraival övezve csapatunk beveszi a tálibok (bocsánat, Ellenséges Erők) hegycsúcsát, ahol számunkra igen veszélyes, rendkívül védett gépuskafészek foglal helyet. A feladat "kiemelt fontosságú".
1285945607

Kimaradnak a tálibok a Medal of Honor multijából

Manapság, ha valaki modern háborús játékot akar készíteni, ügyelnie kell arra, hogy az még a legkisebb mértékben se legyen aktuális, sőt ha lehet, fiktív történetet dolgozzon fel. A Konami egy korábbi Irakban játszódó projektje ezért már a kukában landolt, most pedig az Electronic Arts is visszahőkölt - de csak egy picit.
1285692828

Ilyen gép kell a PC-s Medal of Honorhoz

Jövő héten indul a Medal of Honor nyílt PC-s bétatesztje, a számítógépes játékosok három egész napon át nyúzhatják a játékot. Egyszerre huszonnégyen, két pályán és két játékmódban apríthatják egymást - most már azt is tudni, milyen minimális elvárások mellett.
1285570632

Medal of Honor - Objective Raid mozgásban

A hétvégén új multiplayer módot jelentett be az EA a zseniálisnak ígérkező afganisztáni csetepatéhoz. Az Objective Raid lényege ugyan megszólalásig hasonló a konkurens játékokban előforduló támadók-védők felálláshoz, talán a valós helyszín miatt mégis élvezetes lesz időt szentelni rá.
1285412400

Befutott egy Medal of Honor tévéreklám is

A GameStop áruházlánc készített egy igazán ütős tévéreklámot a Medal of Honornak, amiben tovább erősítik bennünk a hitet arra nézve, hogy bizony az egyik legjobban festő shooterrel lesz dolgunk, ha megjelenik a játék. Reméljük a játékmenet is rendben lesz.
1284373952

Medal of Honor - 3 millió után jöhet a folytatás

Az Electronic Arts kvázi ultimátumot adott az új Medal of Honornak: ha a, modern háborúkat feldolgozó részből nem tudnak eladni hárommillió példányt, nem lesz folytatás. Első blikkre ez a szám nem tűnik soknak, de az új FPS dolgát több körülmény is nehezíti majd.