Medal of Honor PC, PS3, X360

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288770086

2 millió példányban kelt el a Medal of Honor

Habár maga a kiadó sem tagadja, hogy minőségi szempontból nem állta meg a helyét az afganisztáni színhelyeket felvonultató Medal of Honor-reboot, eladások tekintetében nincs mit szégyenkezniük. Végre adatokkal is szolgálhatunk: két hét alatt - hivatalosan is - kétmillió példány talált gazdára.
1288712263

Már az EA sem védi annyira a Medal of Honort

A Medal of Honor alaposan megosztotta a közönséget, ám abban a legtöbben - és így a kritikusok is - egyetértenek: az új részből nem lesz klasszikus. Az Electronic Arts eddig elvakultan védte a játékot és mindenféle üzleti sikerrel érvelt, mostanra azonban a rózsaszín köd eloszlani látszik.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1287568859

Ingyenes DLC érkezik a Medal of Honorhoz

A részvényesek nem igazán, az Electronic Arts már annál inkább elégedett az új Medal of Honorral, hiába kapott a háborús FPS a vártnál alacsonyabb értékeléseket. Az EA szerint öt nap alatt másfél millió fogyott a játékból, ennek örömére egy ingyenes DLC-vel is megörvendeztetik a rajongókat.
1287423939

Medal of Honor teszt

Egy merően más felfogásba került sorozat reneszánsza nem várt fordulatot vett. Kicsit olyan, mint hátraarccal biciklizni. Azaz az előrehaladás ténye vitathatatlan, mégis indifferens, s kissé langyos, a maradi megoldásokat nézve, de tényleg azért növesztünk szakállt, hogy legyen mit kitépni négy óra alatt?
1287212312

Medal of Honor: Frontline kedvcsináló

A PS3 vásárlók duplán jól járnak a Medal of Honor idei részének megvételével, hiszen csak ők próbálhatják ki a 2002-es klasszikus, a MoH: Frontline HD változatát. Akinek anno kimaradt volna ez a gyöngyszem, elárulhatjuk, hogy a fiatal Jimmy Patterson hadnagy bőrébe bújunk, aki a német fronton harcolt a II. világháborúban.
1287047831

Elégedett az EA a Medal of Honor eladásaival

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, meglehetősen vegyesek az afganisztáni hadszíntereket előtérbe helyező Medal of Honor kritikai fogadtatása. Ennek ellenére az Electronic Arts "nagyszerűnek" látja a játék kezdeti eladásait, szerintük nem is várhatnak mást egy újraindított, megreformált sorozattól. Számadatok egyelőre nincsenek.
1286965779

Vegyes a Medal of Honor fogadtatása

Ami ráadásul komolyan megütötte az Electronic Arts részvényárfolyamát is. Az óriáskiadó, a befektetők és a vásárlók nem számítottak ennyire vegyes és sokszor inkább a közepeshez közelítő értékelésre, ami ráadásul a különösen nagy hype és marketing után kínos egy kicsit.